• Головна
  • На Львівщині злодії вкрали з автомобіля 100 тисяч гривень та документи, - ФОТО
14:46, 1 листопада 2023 р.
Надійне джерело

На Львівщині злодії вкрали з автомобіля 100 тисяч гривень та документи, - ФОТО

На Львівщині злодії вкрали з автомобіля 100 тисяч гривень та документи, - ФОТО

30 жовтня на оперативну лінію 102 звернувся мешканець села Банюнин Львівського району. Чоловік повідомив, що близько 16.15 з його автомобіля «Фольксваген Кадді», який він залишив на вулиці, було викрадено сумочку з грошима у сумі більше 100 тисяч гривень та документами. За словами заявника, він ненадовго відлучився, залишивши сумочку на сидінні в автомобілі.

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції Львівського районного управління поліції №1, оперативники кримінальної поліції та слідчі відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, оперативники кримінальної поліції Львівського районного управління поліції №1, а також співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини.

Поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів, під час яких за допомогою камер відеоспостереження, розташованих у рамках програми «Безпечна Львівщина», встановили, що зловмисники, які вчинили крадіжку, користувались автомобілем ВАЗ-2109.

В подальшому правоохоронці виявили місце перебування зловмисників і 31 жовтня, за допомогою столичних патрульних поліцейських, затримали їх в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України у місті Бориспіль Київської області.

Особи затриманих встановлено – ними виявились 60-річний житель Харкова, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та мешканець міста Дрогобич віком 46 років. Речові докази у них вилучені.

Невдовзі слідчі відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури, повідомлять зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до восьми років позбавлення волі.

Читайте також: Фейкове працевлаштування за кордоном: у Львові викрили шахрая.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #крадіжка_на_Львівщині #крадіжка_з_автомобіля #поліція_Львівщина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...