• Головна
  • У Львові планують відкрити центр денного дозвілля для самотніх людей
незабаром
13:30, 22 серпня 2013 р.

У Львові планують відкрити центр денного дозвілля для самотніх людей

незабаром

Як повідомила Наталя Федорович, начальник управління соціального захисту ЛМР, незабаром планується відкриття центру денного дозвілля для самотніх людей на Сихові, у приміщенні 113 і 114 ЛКП. До співпраці і допомоги у організації зустрічей не тільки у нових центрах, але й відкритому кілька місяців тому при Храмі святого Климентія Папи, місто запрошує усіх небайдужих мешканців.

«Хотіла би ще розповісти вам про заходи, які здійснюються однією з наших установ, а саме Львівським територіальним центром, що опікується самотніми особами похилого віку. Кілька місяців тому відкрився центр денного перебування для таких людей на вулиці Чупринки при Храмі св. Климентія. Звертаюся до мешканців із запрошенням приходити щодня з 12:00 до 16:00 год до центру при храмі. Тричі на тиждень відбуваються зустрічі на місці, двічі проводяться екскурсії у музеї чи театри.

Також ми вже підготували дві кімнати на Сихові в приміщенні 113 і 114 ЛКП, там ми хочемо найближчим часом відкрити ще такий центр. Запрошую тих львів’ян, які хотіли б виступити ініціаторами творення таких груп. Чиновники – це добре, але треба, щоб самі люди проявляли ініціативу. Обов’язково буде соціальний працівник, який відповідатиме за роботу центру денного дозвілля, але якщо люди приходять самі, організовують такі зустрічі - це краще і ефективніше, а ми будемо реалізовувати всі їхні прохання.

Тому, якщо є охочі, хай прийдуть в управління соціального захисту. Більше того, такі центри до кінця року повинні бути не тільки на Сихові, але й в інших районах», – розповідає Наталя Федорович, начальник управління соціального захисту ЛМР.

Нагадуємо, що центр денного дозвілля Львівського міського територіального центру соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян при Храмі Св. Климента Папи розпочав свою роботу 21 травня цього року. Храм Св. Климента Папи знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Ген. Чупринки, 70.

Основні напрямки роботи в центрі дозвілля при Храмі:

  • Вивчення Сторінок Святого Письма;

  • Рукоділля в гуртку ручної праці;

  • Зустрічі з психологом;

  • Тематичні зустрічі з відомими постатями (письменники, журналісти, і т.д.) з нагоди визначних подій та свят.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...