• Головна
  • Голова організації перевізників сам не знає, чи будуть страйкувати його підопічні
09:04, 20 серпня 2013 р.

Голова організації перевізників сам не знає, чи будуть страйкувати його підопічні

В ЛОО ВГО «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників» повідомляють, що про акції протесту та страйки не знають. Як розповів голова організації Іван Велійка, про жодні побідні дії мова не йде

«Асоціації львівських перевізників про акції протесту та страйки нічого не відомо. Ми не причетні до акцій, про які заявляє пан Андрій Корчинський. Участі у таких заходах брати не планували. Ми не можемо коментувати їхні дії, бо не знаємо суті питання. Про наміри проводити попереджувальні акції протесту дізнались з Інтернету. Пан Андрій Корчинський не є членом нашої Асоціації, в транспортних питаннях ми з ним не співпрацюємо. Тому ми не можемо відповідати за людей, з якими навіть не співпрацюємо.

Справді, економічна ситуація в транспортній галузі складна. Фізичні особи, приватні підприємці можуть чинити протестні дії. Але потрібно прийняти компромісне рішення, яке б задовольняло потреби мешканців і перевізників», - розповів Іван Велійка, голова ЛОО ВГО«Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників».

Нагадаємо, на сьогодні у ЗМІ анонсована прес-конференція щодо попереджувальних акцій протесту серед перевізників. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...