• Головна
  • Побудову реабілітаційного центру в Брюховичах буде координувати один з командирів оборони Маріуполя
Новини компаній
17:00, 15 вересня 2023 р.

Побудову реабілітаційного центру в Брюховичах буде координувати один з командирів оборони Маріуполя

Новини компаній

У Брюховичах стартувало будівництво сучасного реабілітаційного центру. Разом із багатофункціональним комплексом будує його запорізький девелопер SENSAR Development. У компанії кажуть, що все роблять за найсучаснішими стандартами. Щоб врахувати всі потреби військових, громадський нагляд за зведенням реабілітаційного центру взяв на себе Герой України, який знає потребу реабілітації захисників України, - Сергій Волинський («Волина»).

Побудову реабілітаційного центру в Брюховичах буде координувати один з командирів оборони Маріуполя, фото-1

У четвер, 14 вересня, один з командирів оборони Маріуполя, Герой України і виконувач обов’язків командира 36-ї окремої бригади морської піхоти Сергій Волинський разом з представниками БО «БФ «СТАЛЕВІ» побували на будівельному майданчику на вул. Широкій, 2 в Брюховичах. Там і підписали меморандум, в якому зафіксували участь та відповідальність у цьому проєкті.

Документ передбачає, що забудовник за два роки та щонайменше 1,7 млн євро інвестицій збудує та облаштує реабілітаційний центр. Зі свого боку, БО «БФ «СТАЛЕВІ» та Сергій Волинський забезпечуватимуть громадський нагляд за цим проєктом.

Військовий, який брав участь в обороні Маріуполя та пройшов полон знає потребу реабілітації захисників України.

Благодійний фонд СТАЛЕВІ був створений саме за ініціативи Волини для всебічної мілітарної та медичної допомоги морським піхотинцям. Цей рід військ виконує надскладні бойові задачі по всій лінії зіткнень, тому кількість морпіхів, що отримала поранення та потребує лікування і реабілітації є вкрай високою.

“До Сталевих звертаються морські піхотинці, що потребують реабілітації. Особливо зараз, під час контрнаступу, звернень більше, ніж  можливостей.

Поки найкращі люди України платять найвищу ціну своїм здоровям та життям, ми маємо шукати шлях реабілітації тих, хто цього потребує та потребуватиме.

Спільний проєкт з Unbroken, майбутній реабілітаційний центр від  SENSAR, додає впевненості та оптимізму, що можливостей для допомоги у Сталевих стає більше”, - відзначила голова фонду СТАЛЕВІ Тетяна Харько.

У SENSAR Development наголошують: до побудови реабілітаційного центру поставилися відповідально – дослідили роботу таких потужних центрів на Львівщині, як Superhumans Center та Національний центр реабілітації UNBROKEN. В останньому навіть зустрілися з головним лікарем, вивчили, як працює центр, обговорили медичне обладнання та лікарський штат. 

Реабілітаційний центр у Брюховичах має всі шанси скласти гідну конкуренцію названим центрам, насамперед через своє розташування – рекреаційна зона тільки додає балів майбутній установі. 

«Я радий, що ми маємо змогу втілити цей проєкт в життя. SENSAR – це про соціально відповідальний бізнес, тож ми намагаємось допомагати постраждалим від російської агресії, долучатись фінансово до будівництва шкіл, будувати реабілітаційні центри та всіляко брати участь у розбудові та розвитку України», - каже Марк Марченко, засновник, СЕО SENSAR Development.

Споруджувати реабілітаційний центр у Брюховичах  планують узявши за приклад досвід Національного центру реабілітації UNBROKEN ("Незламні"), що вже працює у Львові на базі Першого медоб'єднання. Адже від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну тут вже пролікували понад 11 тис. поранених українців, серед яких - 350 дітей. Серед напрямів роботи центру реабілітації - реконструктивна хірургія, ортопедія та протезування.

У компанії запевняють, що хочуть застосувати найсучасніший досвід у майбутньому реабілітаційному центрі в Брюховичах. Адже кількість українських військовослужбовців, що потребують відновлення, щодня зростає. Проходити реабілітацію за кордоном є змога далеко не у всіх, тож гостро постає питання відкриття власних центрів, які повністю забезпечать наших воїнів медичними послугами від психологічної терапії до хірургічних операцій та протезування.

Нагадаємо, у липні SENSAR Development презентував оновлений та відкоригований проєктрозбудови ділянки на вулиці Широкій, 2 у Брюховичах. Також компанія передасть 10 мільйонів гривень на будівництво місцевої школи як внесок у розбудову соціальної інфраструктури Брюховичів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#будівництво сучасного реабілітаційного центру #SENSAR Development #Благодійний фонд СТАЛЕВІ #Сергій Волинський #Реабілітаційний центр у Брюховичах
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,30
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...