• Головна
  • Замість ТЦ - готель і реабілітаційний центр. У Брюховичах презентували новий проєкт будівництва
Новини компаній
15:00, 14 липня 2023 р.

Замість ТЦ - готель і реабілітаційний центр. У Брюховичах презентували новий проєкт будівництва

Новини компаній

На вул. Широкій,2 у Брюховичах планують збудувати готельний комплекс з реабілітаційним центром.

У четвер, 13 липня, у Брюховичах відбулася презентація нового проєкту будівництва готелю та реабілітаційного центру.

“Сьогодні ми презентуємо громаді розроблений новий проєкт будівництва, адже попередньо планувалось будівництво торгового центру. Зараз - це готельний комплекс з реабілітаційним центром. Земельна ділянка на якій планується будівництво була передана ще Брюховецькою сільрадою до моменту приєднання селища до Львова на право постійного користування на громадську організацію інвалідів, ветеранів АТО”, - розповів Марк Марченко, генеральний директор компанії SENSAR, яка займатиметься будівництвом.

Він зазначив, що раніше на цю земельну ділянку був накладений арешт, проте зараз арешт зняли вже другою інстанцією. Станом на сьогоднішній день компанія має дозвіл на проведення будівництва.

“Ми маємо дві виграні інстанції у незаконності будівництва. У нас є всі юридичні документи щодо дозволу на будівнитво”, - додав він.

Крім того, Марк Марченко зазначив, що компанія надасть місту 10 мільйонів гривень, аби закінчити недобудовану школу у Брюховичах.

“Ми маємо можливості і велике бажання долучитися до добудови нової школи, яка будується у Брюховичах, і вже завтра направимо офіційного листа до Львівської міськради, та виділимо 10 млн грн”, - каже він.

Що передбачає нове будівництво

Будівництво повноцінного готелю з басейном, апартаментів для тимчасового проживання не вище 4 поверхів та реабілітаційного центру буде розташоване на вул. Широкій, 2 у Брюховичах. Зокрема, площа реабілітаційного центру від 500 м², загальна площа забудови близько 20 тис. м². Максимальна забудова становитиме до 27%. Нове будівництво передбачено на 3-4 поверхи. На першому - реабілітаційний центр, а саме продовження того, що є в центрі “UNBROKENта певна комерція. На інших поверхах – готель та апартаменти. На території буде облаштована зелена зона.

Забудовник обіцяє велику кількість зелених відпочинкових зон, сучасне укриття, паркувальні місця для близько 200 автомобілів, а також басейни з термальними водами, які зараз перебувають у процесі дослідження. Також планується будівництво нового приватного дитячого садка.

Війни в нашому житті достатньо, ми не хочемо ні ким воювати. Хочемо будувати сучасні проєкти, які будуть відповідати всім потребам часу і людей.Саме тому наша компанія змінила повністю проєкт, те що було раніше заплановано - зараз є недійсним. Ми збудуємо готель і реабілітаційний центр для воїнів, які зможуть безкоштовно проходити лікування. А також хочемо зробити термальні води для людей. Початкові роботи з вивчення грунту вже проводяться”, - наголосив Марк Марченко.

Також він наголосив, що після спілкування з громадою компанія урахувала бажання громади, і вирішила залишити рекреаційну частину.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Марк Марченко #новий проєкт будівництва #SENSAR #готельний комплекс з реабілітаційним центром #CEO SENSAR Development
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...