• Головна
  • У центрі Львова побили трансгендерну військову
13:13, 17 серпня 2023 р.
Надійне джерело

У центрі Львова побили трансгендерну військову

У центрі Львова побили трансгендерну військову

У середу, 16 серпня, до поліції із заявою про побиття звернулась трансгендерна жінка.

15 серпня близько 22.20 на вулиці Староєврейській у Львові невідомий чоловік побив військову Хелен, яка приїхала у відпустку на похорон своєї мами. Про це повідомили у поліції Львівської області.

"Трансгендерна військова Хелен приїхала до Львова у відпустку за сімейними обставинами. Померла мама Хелен, і дівчина приїхала, щоб її поховати. В один з вільних вечорів у вівторок 15 серпня Хелен сиділа на вулиці у центрі міста, їла та розмовляла зі своїм хлопцем по відеозв'язку До неї раптово підійшов незнайомий чоловік і почав агресивно спілкуватися. Хелен попросила його відійти, і наступної секунди чоловік ударив її в ніс зі словами «Ти шо, п*дар?", − зазначили в повідомленні KyivPride.

Після першого удару військова втратила координацію, далі була ще серія ударів, поки їй вдалося відійти на кілька метрів. Тоді Хелен частково зняла напад на відео.

За вказаним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Дії зловмисника кваліфіковані за частиною 1 статті 161 (Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної, регіональної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками) Кримінального кодексу України.

Читайте також: На Львівщині автомобіль наїхав на жінку: її госпіталізували

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#побиття_військової #військова_трансгендер_львів #бійка #поліція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...