• Головна
  • “Львівщина – одна із лідерів серед областей, які вчасно розраховуються за спожитий газ”, – В.Шемчук
12:05, 16 серпня 2013 р.

“Львівщина – одна із лідерів серед областей, які вчасно розраховуються за спожитий газ”, – В.Шемчук

Львівщина – одна із тих областей, яка, за підсумками опалювального сезону 2012-2013 років, найкраще розраховується за спожитий газ. Про це голова Львівської обласної державної адміністрації заявив під час селекторної наради  під головуванням Віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула. 

"Окрім цього, маємо хороші показники щодо готовності об’єктів до наступного опалювального сезону – вже сьогодні 83% котелень готові до подачі тепла”, - зазначив  він.

За словами голови ЛОДА, позитивна динаміка є й у підготовці шкіл до нового навчального року. Так, відповідно до останніх показників, вже зараз майже 95% навчальний закладів у області готові прийняти першого вересня школярів, вирішується проблема із забезпеченням шкіл теплими вбиральнями.

Ми намагаємося створити максимально зручні побутові умови для школярів, які першого вересня розпочнуть навчання у школах та дитячих садках. Сьогодні в нашій області активно впроваджується у життя система електронної реєстрації у освітні заклади Львівщини, аби зменшити черги та викорінити прояви корупціцйних дій чиновників на місцях”, – підсумував голова ЛОДА.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...