• Головна
  • Презентація нової книги про Кузьму Скрябіна - «Люди, як кораблі»
PR
09:00, 4 серпня 2023 р.

Презентація нової книги про Кузьму Скрябіна - «Люди, як кораблі»

PR

Презентація книжки Олексія Кучеренка про Кузьму Скрябіна - «Люди, як кораблі» відбудеться у Львові вперше - 17 серпня в рамках музичного фестивалю – «Шампанські очі» присвяченому 55-річчю Кузьми. Свої яскраві інтерпретації легендарних пісень представлять Тарас Тополя, Ірина Білик, Олександр Пономарьов, Юрко Юрченко, Михайло Хома, Pianoбой, Арсен Мірзоян, Іван Наві та інші відомі артисти. На місці проведення заходу можна буде придбати книгу та безпосередньо поспілкуватися з її автором. Організатори фестивалю - «VINIL Concert agency».

Презентація нової  книги про Кузьму Скрябіна - «Люди, як кораблі», фото-1

Книжка "Люди, як кораблі" - це не перший художній твір Олексія – його перша книга, в основі якої закладені реальні події - «Рокіро». Вона розкриває бурхливі події 90-х років минулого століття, які буквально «завоювали» місце в історії нашої держави, приблизно так само, як 20-ті роки в історії США. Високий рівень злочинності, велика кількість могутніх «кланів» і авторитетів та гучні і резонансні вбивства останніх, все це сформувало відповідну «репутацію» того часу, а разом з цим велику кількість «міфів» і «легенд» про його «героїв». Хочемо ми цього чи ні, але ці події і люди займають своє важливе місце в історії України, оскільки їхній вплив на економіку та політику країни в той період часу важко переоцінити.

Другим був роман «Чемпіон», який також заснований на реальних подіях, та описує складний спортивний та життєвий шлях видатного українського спортсмена, чемпіона світу, володаря титулу найтехнічнішого самбіста світу не залежно від вагової категорії Михайла Степановича Левицького. Чия видовищна та різноманітна манера боротьби запам’яталась багатьом поколінням спортсменів різних країн, які й до сьогодні вважають його одним з кращих за всю історію боротьби самбо.

І от третя книжка розкриває час становлення України на прикладі життя однієї видатної людини - Кузьми Скрябіна. В ній правдиво описані усі періоди життя співака, показано за що його любили пошановувачі, поважали друзі, й що й досі не можуть пробачити вороги. Ця книгаз’явилася за сприяння кінокомпанії «Пліч-о-Пліч» та благодійного фонду імені «Кузьми Скрябіна».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...