• Головна
  • Мешканці Львівщини розпочинають боротьбу з поганими дорогами (ФОТО)
13:00, 15 серпня 2013 р.

Мешканці Львівщини розпочинають боротьбу з поганими дорогами (ФОТО)

21 серпня вже зранку у м. Ходорові  на автошляху рух транспорту буде припинено. До таких дій можуть вдатися місцеві жителі, щоб привернути увагу до стану доріг у місті.

DSCN3469_

 

 

Як стало відомо, вже наступного тижня у середу з 09:00 до 15:00 громадська організація «Ідея Нації» спільно з Громадською організацією регіональною правозахисною «Ідея і Чин»та  громадою міста Ходорова вийдуть на акцію «Погані дороги – загроза життю!»

Зі слів голови проводу ГО" Ідея Нації" Остапа Стахіва, збір учасників буде у м. Ходорів, вул. Стрийська, біля храму св. Володимира і св. Ольги

«Мета акції: висловити обурення станом проїжджої частини магістралі м-12 на в місті Ходорові.» - каже Остап Стахів

Варто зауважити, що 11 липня мешканці міста Ходорова годину блокували  рух транспорту на автошляху, але ця дія принесла незначні зрушення.

«Автодор» розпочав ремонтні роботи з метою приспати пильність  ходорівчан і буквально через декілька днів після акції припинив ремонт аварійних ділянок у місті.» -переконаний Остап Стахів

Оскільки організатори та мешканці міста ще 11 липня дали рівно місяць для виправлення ситуації, що склалася на частині магістралі м-12 у м. Ходорові. Місяць минає, а роботи нема.

«Тож 21 серпня організатори акції спільно з громадою Ходорова будуть як і обіцяли переходити до більш радикальних дій у зв’язку з тим, що погані дороги – це насамперед є загрозою для життя та здоров’я пересічних українців, які є заручниками неспроможності влади виконувати свої обов’язки.» - кажуть в ГО" Ідея Нації"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...