• Головна
  • Автономні високовольтні генератори для виробництва
Новини компаній
11:30, 19 липня 2023 р.

Автономні високовольтні генератори для виробництва

Новини компаній

Ракетні удари по енергетичній інфраструктурі України стали непередбачуваним викликом для бізнесу та промислового виробництва. Але на противагу таким діям російського агресора, український бізнес та виробники енергетичного обладнання – спеціалісти компанії “Далгакиран” – дали свою відповідь. І почали створювати ефективні автономні системи. Вони надають промислову потужність і незалежність від зовнішнього електропостачання.

Чому бізнес потребує потужних електрогенераторів?

Базовими елементами автономних систем є дизельні силові агрегати, автоматика та трансформатори, що допомагає керувати генераторами із максимальною ефективністю. Звичайні серійні рішення що представлені на ринку не пристосовані для забезпечення великий індустріальних об’єктів з високим споживанням та вимогами по напрузі вище за 380-400 Вольт. Але саме високовольтне обладнання є складовою частиною виробничого процесу більшості великих підприємств, саме тому є запрос на індивідуальні рішення.

Автономне енергозабезпечення для великого та середнього бізнесу в Україні

Один з успішних прикладів таких проєктів – розробка і впровадження автономної системи електрозабезпечення компанії “ОДЕК”, що працює на Рівненщині.

Фахівці “Далгакиран” оцінили потреби в споживаній потужності та вимог компанії “ОДЕК”, в результаті чого було прийняте рішення спроектувати та виготовити високовольтний генератор із сумарною потужністю 2 МВт. Напруга, яка потрібна для обладнання підприємства – 6,3 тисяч вольт. Основою дизель-електростанції  DJ2500MS став надійний та потужний силовий агрегат від компанії Mitsubishi:

16-циліндрів;

об'єм 79,9 л;

потужність – 2905 кінських сил або в еквіваленті – 2166,2 кВ.

Якщо система працює на повну потужність, вона витрачає приблизно 400 літрів на одну годину. Для комфортної роботи та стабільного енергозабезпечення, двигун оснащений власною системою регуляції температури – охолодження, швидкий розігрів під час пуску та підтримка температури взимку. Для перетворення енергії використовується трифазний альтернатор Mecc-Alte з регулятором напруги. Основні характеристики системи:

електрообладнання від АВВ;

АВР для автоматичного запуску після падіння напруги у зовнішній мережі;

малошумна робота завдяки контейнеру з системою звукоізоляції– на відстані 7-10 метрів є шум 75 дБ, що можна порівняти із шумом руху мотоцикла;

паливна ємність розрахована на 3 тисячі літрів, є можливість автоматичної заправки.

Завдяки цьому рішенню, підприємство продовжує успішно працювати, забезпечуючи себе прибутком, а споживачів – продукцією. Для великого бізнесу високовольтні дизельні генератори можуть працювати як резервні і як основні джерела енергії. 

Генератори для промисловості у Львівській області і сервісне обслуговування

Компанія “Далгакиран компресор Україна” проектує та виготовляє високовольтні дизельні електростанції, які можуть генерувати струм з напругою 6,3 кВ та 10,5 кВ. Такі генератори можуть використовуватись як допоміжні, резервні джерела електричної енергії і як основні. Для підприємств Львівської області чи релокованих на Львівщину можна звернутись до регіонального представництва, що діє у Львові. Тут допоможуть з розробкою і оперативною реалізацією проєкту автономної генерації для виробництва. Тут також працює сервісний центр, що забезпечує постійну підтримку всіх проєктів компанії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...