• Головна
  • Відправляв психотропи поштою: у Львові затримали драгдилера, - ФОТО
12:50, 28 червня 2023 р.
Надійне джерело

Відправляв психотропи поштою: у Львові затримали драгдилера, - ФОТО

Відправляв психотропи поштою: у Львові затримали драгдилера, - ФОТО

Зловмисника, 38-річного львів’янина, викрили оперативники Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області спільно зі слідчими Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури.

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

За скоєне затриманому загрожує покарання – позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Як встановили правоохоронці, чоловік розповсюджував наркотичні засоби та психотропні речовини, використовуючи месенджери в мережі Інтернет, а також здійснюючи поштові відправлення.

Саме під час здійснення чергових переказів правоохоронці й затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. З собою він мав 5 картонних коробок, у яких містилось 5 поліетиленових пакетів із речовиною, схожою на психотропний засіб «PVP», загальною масою близько 20 грамів.

Окрім того, під час санкціонованого обшуку за місцем проживання затриманого правоохоронці виявили та вилучили речовини, схожі на психотропи «PVP» та «метамфетамін», наркотичні засоби «канабіс» та «макова солома», а також електронні ваги, засоби для фасування та інші речові докази.

Вартість виявлених речовин за цінами «чорного ринку» становить близько 100 тисяч гривень. Усе вилучене було скеровано на експертне дослідження.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Читайте також: У Львові затримали наркозбувачку зі складом речовин, як для супермаркету, - ФОТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#наркотики_у_Львові #новини_Львів #новини_Львова #затримали_торговця_наркотиками_у_Львові #наркотики_поштою
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...