• Головна
  • У Львові затримали наркозбувачку зі складом речовин, як для супермаркету, - ФОТО
10:46, 28 червня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові затримали наркозбувачку зі складом речовин, як для супермаркету, - ФОТО

У Львові затримали наркозбувачку зі складом речовин, як для супермаркету, - ФОТО

Мешканку Яворівського району, яка підозрювану у збуті наркотичних речовин та психотропних засобів по всій Україні, викрили співробітники Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області  спільно із слідчими Львівського районного управління поліції №2 за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури.

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Як встановили правоохоронці, через мережу Інтернет зловмисниця замовляла та отримувала наркотичні засоби та психотропні речовини, після чого фасувала їх та збувала наркозалежним.

26 червня правоохоронці затримали її у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України на площі Кропивницького у Львові під час збуту наркотиків.

В ході поверхневого огляду поліцейські виявили та вилучили у підозрюваної близько 150 психотропних та нарковмісних таблеток,10 марок «LSD», псилоцибінові гриби, а також інші наркотичні засоби та коробки для фасування.

27 червня, було проведено обшук за місцем проживання затриманої, під час якого поліцейські виявили та вилучили велику кількість наркотиків та психотропів, зокрема, кілька десятків капсул сильнодіючих лікарських препаратів, близько 700 нарковмісних та психотропних таблеток, псилоцибінові гриби, понад 200 марок «LSD»,  а також зіп-пакети з кристалоподібною  та порошкоподібною речовиною білого кольору тощо.

Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

Слідчі повідомили зловмисниці про підозру у скоєннікримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Триває досудове розслідування.Правоохоронці встановлюють канал надходження наркотиків.

Читайте також: Львівщина стала ринком збуту для підпільної фабрики цигарок з Одещини, - ФОТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #наркотики_у_Львові #продаж_наркотиків_у_Львові #психотропи_у_Львові #поліція_Львівщини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...