• Головна
  • Каркасні басейни: ідеальне рішення для сімейного відпочинку у себе вдома
Новини компаній
09:00, 21 червня 2023 р.

Каркасні басейни: ідеальне рішення для сімейного відпочинку у себе вдома

Новини компаній

Влітку як ніколи хочеться освіжитись, зануритись у прохолодний басейн та поплавати. Але що робити, якщо можливості облаштувати повноцінний стаціонарний басейн наразі немає? Звісно, не впадати у відчай і звернути увагу на каркасний басейн. Це доступніший варіант для всіх охочих створити затишний куточок для відпочинку та літнього релаксу в себе вдома.

Каркасні басейни: ідеальне рішення для сімейного відпочинку у себе вдома, фото-1

Основні переваги басейну з каркасом

Каркасний басейн належить до категорії збірних басейнів, тобто його можна легко розбирати та зберігати у компактному вигляді. Зазвичай він складається з металевого або пластикового каркаса, що підтримує стінки басейну, та пластикової або текстильної оболонки, що утримує воду.

Цей тип басейну має попит серед власників приватних будинків завдяки ряду переваг:

  • Легкість встановлення. Каркасні басейни встановлюються швидше і легше, ніж басейни інших типів. Будівництво не вимагає складних земляних робіт або залучення важкого обладнання. Більшість каркасних басейнів можна встановити за кілька днів з мінімальною кількістю працівників.
  • Мобільність. Як зазначалось вище, каркасні басейни легко розібрати, а отже й перенести з одного місця в інше. Тобто якщо ви орендуєте приватний будинок та плануєте переїхати, ви можете з легкістю взяти каркасний басейн з собою та використовувати його на новому місці.
  • Різноманіття форм та розмірів. Подібні басейни доступні в різних розмірах і формах, як-от круглий чи овальний, а також з різною глибиною. Завдяки великому вибору різноманітних моделей ви зможете підібрати оптимальний варіант для вашого двору чи саду.
  • Ціна. Каркасні басейни коштують менше, ніж традиційні стаціонарні басейни. Вони недорогі та доступніші для широкого кола людей.

Водночас врахуйте, що каркасні басейни мають певні обмеження. Вони не такі міцні, як традиційні басейни, і не здатні витримувати такі ж великі навантаження.

Каркасні басейни: ідеальне рішення для сімейного відпочинку у себе вдома, фото-2

Як вибрати каркасний басейн

Вибираючи каркасний басейн, врахуйте три важливі критерії: матеріал каркаса, матеріал оболонки та розмір самого басейну.

Для виготовлення каркаса басейну використовують метал або пластмасу. Металеві каркаси є міцнішими, але дорожчими, а пластикові — легші та дешевші. Для створення оболонки використовують ПВХ або поліестер. ПВХ є міцнішим та більш довговічним, але поліестер відрізняється вищою стійкістю до ультрафіолету.

І, звісно, перед покупкою визначтесь з необхідним розміром, формою та глибиною басейну. Здійснюючи цей вибір, варто відштовхуватись від ділянки, де розміщуватиметься басейн, її площі та кількості осіб, які купатимуться. Зауважте, басейн в жодному разі не повинен розміщуватись впритул до інших басейнів.

Окрім придбання самого басейну, не забудьте купити додаткові аксесуари. За каркасним басейном теж потрібно доглядати, тому вам знадобиться фільтр для басейну, скімери, підводні пилососи, сходи тощо. Якщо ж ви плануєте організувати басейн для дітей, подбайте про спеціальні елементи, які зроблять басейн безпечним для малюків. Знайти каркасні басейни та всі необхідні аксесуари ви зможете в інтернет-магазині «Басейн Маркет».

Каркасні басейни та необхідні аксесуари від Басейн Маркет

На сайті інтернет-магазину «Басейн Маркет» вас чекає широкий вибір каркасних басейнів різних моделей (Azuro чи Ibiza) й форм (круглі та овальні). Якщо у вас є сумніви щодо вибору, менеджери компанії нададуть консультацію та порекомендують басейн, що відповідатиме вашим вимогам та бюджету. На всі товари розповсюджується гарантія, а доставка здійснюється як у Львів, так і по всій Україні. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...