• Головна
  • Реабілітація від наркозалежності. В якому разі вона спрацьовує?
Новини компаній
11:00, 21 червня 2023 р.

Реабілітація від наркозалежності. В якому разі вона спрацьовує?

Новини компаній

Слово реабілітувати означає "відновити колишню здатність". В ідеалі програма реабілітації від наркотиків повинна не тільки знімати людей з наркотиків чи алкоголю та утримувати їх від подальшого приймання, але також повертати людину в стан, у якому він був до початку вживання наркотиків чи алкоголю.

Реабілітація від наркозалежності. В якому разі вона спрацьовує?, фото-1

Як з цим впоратись?

Мати комплексну та водночас індивідуальну програму для людини.

В цій галузі існують свої правила та закони. Наприклад є основні дані, що наркотична ломка містить лише 30% реального фізичного дискомфорту, інші 70% це психосоматика. Тобто це розум робить хворим тіло, як фантомний біль при втраті кінцівок - руки немає, а вона болить. І якщо знати, як перемикнути увагу людини зі свого поганого стану на зовнішній світ, то ці 70% зникнуть і залишиться 30% болю і дискомфорту, з якими легше впоратися.

Саме страх перед ламанням зупиняє багатьох на шляху до реабілітаційного центру.

І ще одне: всі токсини, які потрапили в тіло тим чи іншим чином, довгі роки продовжують перебувати у жирових тканинах тіла. Потрапляючи із цих тканин у кров частинки наркотику включають з наркоманського сленгу так звану "тягу", що по нашому буде "непереборне бажання вжити знову". Прибрати із жирової тканини токсин неможливо. Це як розсолити сало. А ось замінити брудний токсичний жир на новий можна.

І така технологія є.

Приблизно місяць щоденної роботи з тілом та бац! Ви знову енергійні, розмова про наркотики (на сленгу "ганяти тягу") більше не цікавить та не викликає тремтіння. Швидкість навчання зросла, почала відновлюватись пам'ять, відродилися сприйняття: нюх, зір, смак, слух. Прийшло нове усвідомлення життя, відбулася переоцінка цінностей. А ми всього попрацювали над виведенням токсину з тіла.

Але тіло колись було чистим і людина все одно почала вживати.

Висновок: також потрібна реабілітація особистості. Потрібно допомогти знайти причини вживання, причини особистого руйнування, допомогти побачити свої нездатності, які він намагався усунути за допомогою наркотику. І відродити в собі втрачені здібності, та робиться це не словами: "Вам треба...", а тренуваннями, щоденними багаточасовими та трудомісткими.  

Реабілітація від наркозалежності. В якому разі вона спрацьовує?, фото-2

Ось тепер людина має великі шанси не лише перемогти залежність, а й стати повноцінним корисним членом суспільства.

Саме таку технологію надає реабілітаційний центр для наркозалежних "Нарконон". Зараз, у зв'язку з війною та величезним стресом, що триває вже понад рік, люди можуть частіше звертатись по допомогу до алкоголю, або до наркотиків.

Тож будьте уважні до своїх близьких, наполягайте на тому, щоб люди не вживали антидепресанти. Вживайте вітамінні комплекси для покращення емоційного стану, гуляйте. Не дивіться новини та огляди політичних блогерів, займіться фізичною працею, викиньте старі непотрібні речі – позбавтесь мотлоху у квартирі, будинку, гаражі, аптечці, де завгодно. Завершіть пару незавершених справ, помиріться з тими з ким посварилися, зателефонуйте тим кому давно не дзвонили, через силу, але зателефонуйте. Спілкування підіймає настрій, влагоджує проблеми та непорозуміння. Не пройде і двох-трьох днів насичених діями й ви побачите як настрій підніметься і відчуєте себе більш здібною та впевненою людиною, людиною, котра може сама керувати життям, а не перекладати відповідальність за свій стан на наркотичні речовини.

Бережіть себе. Дзвоніть. Консультуйтесь. Дізнавайтесь більше про залежність.

Тел.: +38-063-60-90-761; +38-067-42-99-005.

narconon.kiev.ua 

Реабілітація від наркозалежності. В якому разі вона спрацьовує?, фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...