• Головна
  • Львівський центр надання послуг УБД попереджає про платного клона, - ВІДЕО
09:35, 16 червня 2023 р.
Надійне джерело

Львівський центр надання послуг УБД попереджає про платного клона, - ВІДЕО

Львівський центр надання послуг УБД попереджає про платного клона, - ВІДЕО

Торік поряд із Львівським центром надання послуг учасникам бойових дій на вул. Пекарській, 41 відкрився приватний заклад – Центр правової допомоги, який надає платні юридичні послуги.

Про це повідомляє Львівська міська рада.

Те, що цей заклад має схожу назву із міським центром допомоги захисникам та розташований за тією ж адресою, заплутує військових, і місто вже отримало чимало скарг від людей, які помилково звернулися в цей заклад, і їм довелось платити за отримані послуги.

«Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій є комунальною установою Львівської міської ради, створеною 7 років тому. Тут надають соціальні послуги учасникам бойових дій та членам їх сімей. Однією із затребуваних послуг є юридична консультація, особливо зараз, у час війни. Фахівці нашого центру за 7 років здобули бездоганну репутацію та добре ім’я.

Минулого року по сусідству, у тій же будівлі, за тією ж адресою - на вул. Пекарська, 41, відкрився приватний Центр правової допомоги. Він не має жодного відношення до нашого міського Центру, адже є приватною установою та надає послуги на платній основі.

Ми шануємо своїх відвідувачів, тому звертаємося з проханням. Якщо Ви учасник бойових дій, військовослужбовець чи член сім'ї УБД і маєте потребу в отриманні якісної та безкоштовної юридичної допомоги з питань військового права — звертайтесь у Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій. Але звертайте, будь ласка, увагу на вивіску та назву — Центр надання послуг учасникам бойових дій має лого Львівської міської ради», - каже Світлана Ткачук, керівниця Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій.

Читайте також: На Львівщині зрадника, який наводив ракети ворога, можуть посадити довічно, - ФОТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #допомога_УБД #безкоштовна_допомога_УБД #Львівська_міська_рада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...