• Головна
  • У ЗУСДМЦ відкрили частину відремонтованого БФ «Запорука» приймального відділення
Новини компаній
11:00, 8 червня 2023 р.

У ЗУСДМЦ відкрили частину відремонтованого БФ «Запорука» приймального відділення

Новини компаній

У Західноукраїнському спеціалізованому медичному дитячому центрі у Львові відкрили частину приймального відділення, оновленого за підтримки благодійного фонду «Запорука». Реконструкція тривала два місяці. Вартість проєкту склала 1,5 млн грн.

За проєктом облаштовано дві сучасні ізоляційні палати, палату для короткострокового перебування нових пацієнтів, сестринський пост, кімнати для належного зберігання обладнання та розхідників, а також санвузли, душову та пральню.

У ЗУСДМЦ відкрили частину відремонтованого БФ «Запорука» приймального відділення, фото-1

«Ця нова частина приймального відділення була розроблена з урахуванням потреб юних пацієнтів. Тут світло, зручно, затишно. Для нас важливо було створити теплу атмосферу, яка заспокоюватиме не лише дітей, але й їхніх рідних», — розповіла Наталія Болібрух, керівниця львівського осередку фонду.

На відкриття завітали гості – пацієнти гематологічного та педіатричного відділень, які колись також очікували в ізоляторах відділення. Навіть спробували себе у ролі лікарів: у форматі гри діти обстежували дорослих, ставили їм діагноз та давали рекомендації.

У ЗУСДМЦ відкрили частину відремонтованого БФ «Запорука» приймального відділення, фото-2

Як зауважують у фонді, це перший етап масштабної реконструкції приймального відділення, на черзі – ремонт інших кімнат, облаштування комфортного залу очікування.

«Приймальне відділення центру має особливе значення, оскільки стає першою зупинкою для маленьких пацієнтів, що потребують медичної допомоги. Ми знаємо, що кожна деталь, кожне джерело світла, кожен куточок може мати значення для їхнього самопочуття та відновлення», – переконані представники «Запоруки».

У ЗУСДМЦ відкрили частину відремонтованого БФ «Запорука» приймального відділення, фото-3

Благодійний фонд «Запорука» 15 років підтримує родини важкохворих дітей і створює умови, аби сім’ї були разом під час лікування. Із 2009 року фонд надавав можливість безкоштовно проживати у центрі «Дача» 1300 дітям-пацієнтам Національного інституту раку та Охматдиту в Києві.

Основні напрями діяльності «Запоруки» під час війни:

евакуація підопічних у відносно безпечні українські клініки та за кордон, їхня фінансова та психологічна підтримка;

  • забезпечення українських лікарень (національних, регіональних, прифронтових) медикаментами, обладнанням, реанімобілями, фахівцями;
  • створення та підтримка реабілітаційних просторів;
  • реконструкція житла для родин, яких війна позбавила дому, психологічна підтримка та гуманітарна допомога громадам, які прихистили вимушених переселенців.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...