• Головна
  • З обласного бюджету Львівщини на облаштування житла для переселенців виділили 11,4 млн гривень
16:08, 26 травня 2023 р.
Надійне джерело

З обласного бюджету Львівщини на облаштування житла для переселенців виділили 11,4 млн гривень

Фото - з відкритого доступу

Фото - з відкритого доступу

Понад 11 млн гривень скерують на облаштування житла для ВПО. 

З Львівського обласного бюджету виділили ще 11,4 млн грн на облаштування житла для ВПО та реалізацію стратегічно важливих проєктів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської військової адміністрації. 

На проведення ремонтних робіт гуртожитків навчальних закладів для створення додаткових місць та покращення умов проживання внутрішньо переміщених осіб у межах Програми реалізації пріоритетних інфраструктурних проєктів у Львівській області з початку тижня спрямували 3,8 млн гривень.

Окрім того, у межах зазначеної Програми та Програми капітального будівництва на реалізацію проєктів, які мають стратегічне значення для області, профінансували з обласного бюджету 7,6 млн гривень.

У департаменті фінансів Львівської ОВА також зазначають що від початку року на Програму реалізації пріоритетних інфраструктурних проєктів спрямували 12,6 млн грн, на Програму капітального будівництва – 21 млн гривень.

Читайте також: Козицький розповів, чому вночі на Львівщині лунали сирени

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#житло_для_переселенців #переселенці_на_львівщині #впо_на_львівщині #облаштування_житла_на_львівщині #новини_львівщини #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...