• Головна
  • Ходи до школи разом з улюбленими героями: рюкзаки та канцелярія Kite в культових ліцензіях Harry Potter та Naruto
Новини компаній
11:00, 26 травня 2023 р.

Ходи до школи разом з улюбленими героями: рюкзаки та канцелярія Kite в культових ліцензіях Harry Potter та Naruto

Новини компаній
Ходи до школи разом з улюбленими героями: рюкзаки та канцелярія Kite в культових ліцензіях Harry Potter та Naruto, фото-1

Хто зі школярів не мріяв про таємничий лист з Гоґвордсу? Або стати відважним та віртуозним Хокаґе? В кожній дитині живе маленький мрійник. Амбітний та сміливий ніндзя чи справедливий та талановитий чарівник. В дитячій уяві усі найбуденніші справи сприймаються як захоплюючі пригоди.

Повсякденна коловерть шкільних занять – захоплююча місія по здобуттю важливих навичок. Виконання домашніх завдань – багаторівневий квест, за проходження якого на учня чекають цінні відзнаки – достойні оцінки.

Ходи до школи разом з улюбленими героями: рюкзаки та канцелярія Kite в культових ліцензіях Harry Potter та Naruto, фото-2

У кожного супергероя завжди є особлива амуніція, яка допомагає йому справлятися з усіма викликами. Містить усе необхідне для виконання важливих завдань. А також – відрізняє його від інших.

Для школяра – це його шкільне спорядження: рюкзак, аксесуари та канцелярія. І це спорядження має бути не абияким. А обов’язково зручним та тематичним. Таким, яке підкреслює таланти, вподобання та захоплення учня.

Ходи до школи разом з улюбленими героями: рюкзаки та канцелярія Kite в культових ліцензіях Harry Potter та Naruto, фото-3

Рюкзаки та канцелярія Kite в улюблених дитячих ліцензіях – маст-хев для маленьких мрійників

Ортопедичні шкільні рюкзаки Kite – основа здорової постави та гарного самопочуття

Кожен рюкзак Kite Education та Kite Education Teens сприяє підтриманню здорової постави та забезпечує комфортне самопочуття протягом усього навчального дня. Ортопедична конструкція шкільних наплічників Kite схвалена німецьким Інститутом Здоров’я та Ергономіки IGR та має усі ознаки «правильного» наплічника для школяра:

· Рюкзак з ортопедичною спинкою оснащений дихаючими та пружними подушечками, що м’яко підлаштовуються під форму спини.

· Анатомічні S-подібні лямки з дихаючою м’якою поверхнею, які відчуваються делікатно, не створюючи тиску на плечі.

· Фіксуючі ремені: нагрудні (в деяких моделях також і поясні). Їх обов’язково треба застібувати. Це збалансовує центр ваги та знижує навантаження на спину.

Ходи до школи разом з улюбленими героями: рюкзаки та канцелярія Kite в культових ліцензіях Harry Potter та Naruto, фото-4

Канцелярія Kite – навчання в радість

Якщо колись канцтовари виключно відігравали свою функціональну задачу, то зараз вони допомагають учневі бути продуктивнішим та навіть можуть вплинути на успішність школяра.

Сучасна трендова канцелярія Kite – якісна та цікава. Ручки, які пишуть плавно, не залишаючи проґалин; олівці, що створюють насичену соковиту лінію та не дряпають папір; зошити з високоякісним білим папером… Все це створює комфортні умови для розвитку та навчання.

А що зацікавлює дитину найбільше? Візуальне оформлення! Кольори та форми, теми та сюжети. Саме це створює настрій та пробуджує інтерес. Тільки уявіть, якби школи та дитячі садочки були монохромними, а канцелярія – уніфіковано-сірою. Навряд би дітям таке сподобалось.

І навпаки: барвисті, строкаті, емоційні канцтовари плекають зацікавленість та максимальну залученість до навчального процесу.

Ходи до школи разом з улюбленими героями: рюкзаки та канцелярія Kite в культових ліцензіях Harry Potter та Naruto, фото-5

Ліцензія Kite Harry Potter

Історія юного чарівника Гаррі Поттера підкорила увесь світ. Практично одразу після прем’єри твір набув статус легендарного. Харизматичні персонажі, насичений сюжет, зворушлива зав’язка, перемога добра та торжество справедливості. Хто не мріяв долучитися до чарівних подій Гоґвордсу?

Ліцензійна канцелярія Kite Harry Potter допоможе відчути себе персонажем культового твору. Почуватися причетним до улюбленої історії. Ходити до школи разом з Гаррі Поттером та його друзями.

Рюкзаки та канцелярія Kite Harry Potter – це здійснення найзаповітніших мрій маленьких книголюбів. Адже навчатися з улюбленими героями – просто фантастично! В асортименті бренду – феєрична кількість товарів для навчання та творчості: шкільний текстиль, блокноти, зошити, альбоми для малювання, щоденники, стікери, органайзери, папки, письмове приладдя, лінійки та багато іншого.

Ходи до школи разом з улюбленими героями: рюкзаки та канцелярія Kite в культових ліцензіях Harry Potter та Naruto, фото-6

Ліцензія Kite Naruto

Японська манґа, яка вийшла за горизонти підліткового коміксу. Це аніме зараз на вершині популярності серед дітей та підлітків. Зберіть повну колекцію канцтоварів Kite Naruto, дитина буде в захваті!

Завітайте на офіційний сайт виробника Kite та дізнайтеся де купити оригінальні ліцензійні рюкзаки Гаррі Поттер та Наруто.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...