• Головна
  • У львівському реабілітаційному центрі "Джерело" облашують дитячий майданчик
13:04, 7 травня 2023 р.
Надійне джерело

У львівському реабілітаційному центрі "Джерело" облашують дитячий майданчик

Фото - ЛМР

Фото - ЛМР

Будівництво інклюзивного дитячого майданчика вже розпочали. 

У львівському центрі реабілітації «Джерело» облаштовують дитячий майданчик. Він матиме дві окремі частини – аби втілили мрії усіх дітей. Над ним працює організація «The Bridge of life», яка понад 30 років допомагає дітям у різних країнах світу.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Роботи вже розпочали, а діти щодня гуляють повз майбутній майданчик та із зацікавленістю спостерігають за тим, що відбувається. А вихователі все розпитують, чи будуть такі або інші розваги, гойдалка чи гірки.

"Ми дуже хочемо, щоб новий майданчик був безпечним, мега цікавим та доступним, щоб на ньому було багато радості та сміху. І знаємо, що саме так і буде", - додають у «Джерелі».

Нагадаємо, у львівському центрі «Джерело» діють програми реабілітації та денного догляду для дітей з інвалідністю з числа тих, які вимушені були залишити свої домівки через війну та приїхали до Львова. Є реабілітаційні курси для дітей з інвалідністю від 4 до 18 років, або від народження до 4 років для дітей з труднощами розвитку. Також діти з інвалідністю мають змогу отримувати послуги з денного догляду.

Читайте також: Врятувати мале лисенятко: львівські волонтери закликають не вбивати тварин, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#джерело_львів #львів_реабілітаційний_центр #реабілітаційний_центр_у_львові #львів-дитячий+майданчик #джерело_дитячий_майданчик
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...