• Головна
  • У Львові забудовник повинен демонтувати зайвий поверх торгово-офісного центру, - ФОТО
09:38, 5 травня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові забудовник повинен демонтувати зайвий поверх торгово-офісного центру, - ФОТО

У Львові забудовник повинен демонтувати поверх торгово-офісного центру, ФОТО - ЛМР

У Львові забудовник повинен демонтувати поверх торгово-офісного центру, ФОТО - ЛМР

Торгово-офісний цетр розташований у Львові на вулиці Промисловій. 

Львівський окружний адміністративний суд зобов’язав забудовника демонтувати третій поверх торгово-офісного центру, який розташований на вулиці Промисловій, 60. 

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Йдеться про будівництво торгово-офісного центру, дозвіл на зведення якого підприємець отримав ще шість років тому. Відповідно до містобудівних умов та обмежень, це мала бути двоповерхова споруда. Натомість забудовник звів три повноцінні поверхи, які під час перевірки зафіксувала міська Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю.

Роки перевірок, судових слухань, штрафів для замовника і генпідрядника, приписи про усунення порушень та зупинення будівельних робіт так і не вплинули на забудовника. Крапку у справі поставив суд. Оскільки на час війни міська ДАБК обмежена у повноваженнях, зусилля об’єднали із обласною прокуратурою. Суд задоволив позовну заяву Галицької окружної прокуратури міста Львова в інтересах держави в особі Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю про приведення об’єкта у відповідність до містобудівних умов та обмежень.

Торгово-офісний центр на вулиці Промисловій, Фото - ЛМР

Торгово-офісний центр на вулиці Промисловій, Фото - ЛМР

Відтак, забудовник має 10 днів, щоб демонтувати зайвий третій поверх. За заявою Галицької окружної прокуратури наприкінці квітня Шевченківський відділ держаної виконавчої служби у м. Львові відкрив виконавче провадження, яке зобов’язує привести об’єкт будівництва у відповідність до містобудівних умов та обмежень. Якщо підприємець цього не зробить добровільно, його чекають штрафи і кримінальна справа.

Читайте також: На Львівщині відкрили тимчасовий міст поблизу села Раневичі, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#демонтує_третій_поверх #забудовник_львів #торгово_офісний_центр_львів #торговий_центр_львів #новини_львів #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...