• Головна
  • Поліція перевірила стан доріг Львівщини: 22310 м² ям та вибоїн, - ФОТО
10:41, 4 травня 2023 р.
Надійне джерело

Поліція перевірила стан доріг Львівщини: 22310 м² ям та вибоїн, - ФОТО

Поліція перевірила стан доріг Львівщини: 22310 м² ям та вибоїн, - ФОТО

Інспектори відділу безпеки дорожнього руху спільно із представниками служб автомобільних доріг завершили весняно комісійне обстеження вулично-шляхової мережі Львівщини.

Про це повідомляє пресслужба поліції Львівщини.

Зокрема, на дорогах області та міста в утриманні дорожніх знаків виявили 2389 недоліків. 47240 м² розмітки у незадовільному стані. Виявили 22310 м² ям, вибоїн та просідань. Недоліки є в утриманні 945 об'єктів штучного освітлення. У незадовільному стані 2302 метри погонних транспортної огорожі. 800 дощоприймачів та люків колодязів у незадовільному стані.

Всі виявлені факти ямковості, колійності проїзної частини, заниження узбіччя, відсутність дорожніх знаків та інші недоліки, інспектори зафіксували в актах весняного комісійного обстеження та визначили обсяги робіт щодо їх ліквідації.

За результатами обстеження патрульні видали 167 приписів та вимог на усунення недоліків за порушення правил, норм стандартів щодо утримання вулично-дорожньої мережі із зазначеними термінами на їх усунення.

  • винесли 41 постанову на посадових осіб за ч. 1 ст. 140 (Порушення правил, норм і стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні автомобільних доріг і вулиць, залізничних переїздів, інших дорожніх споруд) КУпАП.
  • склали 11 протоколів за ч. 4 ст. 140 (Недоліки в утриманні доріг, що спричинили створення аварійної обстановки або пошкодження транспортних засобів, вантажів, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) КУпАП.
  • також, оформили 9 протоколів за ст.188-28 (Невиконання законних вимог посадових осіб уповноважених підрозділів Національної поліції адміністративних матеріалів за порушення правил, норм та стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні вулично-дорожньої мережі) КУпАП.

Читайте також: Останній етап реконструкції вулиці Шевченка – що вже зробили.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #стан_доріг_Львівщини #патрульна_поліція_Львівщини #перевірка_доріг_Львівщина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...