• Головна
  • Мрієте відкрити успішний бізнес та не знаєте з чого почати? Інвестуйте в перевірений бізнес разом із франшизою «Маленька пекарня»
Новини компаній
18:48, 1 травня 2023 р.

Мрієте відкрити успішний бізнес та не знаєте з чого почати? Інвестуйте в перевірений бізнес разом із франшизою «Маленька пекарня»

Новини компаній

Сьогоднішні у доволі складні часи все більша кількість українців починає замислюватися над відкриттям хоч і невеликого, проте власного сімейного бізнесу. Якщо ви обожнюєте запах свіжого хліба та випічки, а ще вам дуже подобається годувати людей смачною продукцією власного виробництва. 

Якщо ви також хочете аби ваша праця приносила не лише користь оточуючим, а й непоганий дохід вам особисто, тоді саме варто розглянути такий варіант для бізнесу як франшиза пекарня або простіше кажучи чудовий варіант сімейної пекарні.

Чому саме варто звернути увагу на цей варіант?

На це є свої певні вагомі причини. Наприклад, сьогодні хочемо зосередити вашу увагу на мережі невеликих закладів «Маленька пекарня», де просто у відвідувачів на очах займаються розчинкою, замішуванням та випіканням якісної і надзвичайно смачної випічки. Хіба не чудово, коли ваші клієнти одразу ж зможуть на свої власні очі переконатися в якості та свіжості випічки саме завдяки тому, що у вашій пекарні встановлено сучасне обладнання відкритого типу?!

Будьте певні, що завдяки такій ексклюзивній та унікальній пропозиції вам вдасться у вашому особистому закладі створити справді особливу атмосферу та привернути відвідувачів й охочих, котрі давно мріяли поспостерігати за процесом приготування і подальшого випікання здоби. Крім того, ваші гості зможуть вдосталь щоденно насолоджуватися неймовірно прекрасним ароматом зі смаком свіжоспеченої продукції.

Які саме переваги співпраці з «Маленькою пекарнею» по франшизі?

Їх можливо перерахувати дійсно багато. Це і власне виробництво продукції з професійними виїзними технологами та щомісячним обов'язковим оновленням асортименту. Це також дуже зручна та зрозуміла CRM система, що контролює залишки інгредієнтів. Ну і звісно серед інших переваг не можна окремо не відзначити наявність:

  • власного навчального центру розробки продукції;
  • онлайн кабінетів для партнерів;
  • безкоштовного впровадження системи ХАССП;
  • можливості консультування з професійними бухгалтерами.

Ну і звісно також хочеться відзначити наявність більше ніж п'ять десятків цікавих відеоуроків від технолога «Маленької пекарні».

Вас зацікавили кейси партнерів для більш детального знайомства із бізнесом? Хочете ретельно вивчити це питання та відповідно обговорити можливі формати пекарень? А може вам цікаво прямо зараз розрахувати прибуток? Обов'язково переходьте на офіційний інтернет-сайт компанії, що розташований за адресою – franchising.malenka-pekarnia.com, та використавши наявну тут контактну інформацію для зв'язку, отримайте всі відповіді на питання, які вас цікавлять.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...