• Головна
  • Найпопулярніші місця для відпочинку в Україні навесні 2023 року
Новини компаній
13:00, 29 квітня 2023 р.

Найпопулярніші місця для відпочинку в Україні навесні 2023 року

Новини компаній

Прихід весни стимулює багатьох зробити перерву та перепочити від роботи та буденних справ. Хтось потребує відпочинку через близькість до прифронтових територій, а отже – через постійний стрес та напруження, яке неможливо витримувати безкінечно. Яка б саме причина не викликала в Вас бажання кудись поїхати на вихідні або в невелику відпустку із сім'єю, не варто нехтувати таким бажанням. До того ж, під час війни туристичний бізнес як такий відчуває певне напруження, а потік нових відвідувачів дозволить підприємцям заробляти більше, тим самим допомагаючи країні стримувати агресію та вирішувати нагальні фінансові питання. У випадку із туристичною сферою – підтримати українське можна, поїхавши відпочивати в мальовничі українські міста, які й до повномасштабного вторгнення вважалися справжніми туристичними перлинами. Їх варто побачити, а собі варто надати можливість видихнути та отримати нові емоції від подорожі.

ТОП 5 місць, які варто відвідати українському туристу в 2023 році

Варто зазначити, що вибір місця для відпочинку в 2023 році в межах України в першу чергу повинен будуватися не на Ваших персональних бажаннях, а на чіткому розумінні максимальної безпечності для Вас та всіх членів родини. Власне, за таким критерієм обирає ТУРИ по Україні й компанія «ЕтноСвіт». На її офіційному сайті можна ознайомитися з варіантами турів, розроблених під потреби людей, які хочуть подорожувати без власного транспорту та для всіх охочих побачити краєвиди України саме цієї весни.

Стосовно найвдаліших місць відпочинку, ми пропонуємо Вам рейтинг, який може суттєво допомогти з плануванням відпочинку. До нашого ТОПу увійшли:

1) Буковель, Яремче та Ворохта – всі ці карпатські курорти просто не можна не включити до найкрасивіших та найтуристичніших місць України. Якщо Ви ще жодного разу не відвідували наш український гірськолижний курорт, це варто зробити саме зараз, не відкладаючи таку поїздку на потім. Густі ліси навесні виглядають ще більшими та кремезними, сповиваючи гори, які просто неможливо роздивитися повністю через велику кількість зелених насаджень. Водоспади, долини, мальовничі місця варто відвідати кожному.

ЕтноСвіт, тури Україною, екскурсії з Києва та Львова

ЕтноСвіт, тури Україною, екскурсії з Києва та Львова

2) Львів – місто, яке славиться своєю туристичною привабливістю як до війни, так і зараз, в її розпал. Завдяки віддаленості від епіцентру бойових дій, Львів стал притулком для багатьох людей, які прагнуть знайти спокійний та безпечний прихисток. Але безпечність не стане єдиною привабливою рисою цього міста, адже воно славиться дійсно красивою архітектурою та може подарувати туристам багато приємних емоцій та вражень. Якщо хочете відчути справжній український колорит та відпочити від втомлюючих буденних справ, відвідайте Львів та насолодіться місцевою їжею, колоритом та неперевершеною красою вуличок.

ЕтноСвіт, тури Україною, екскурсії з Києва та Львова

ЕтноСвіт, тури Україною, екскурсії з Києва та Львова

3) Ужгород – не менш туристичне місто України, яке навесні вбирається в рожеві кольори. Це стає можливим завдяки початку цвітіння сакур, що неодмінно варто побачити, якщо Ви жодного разу не відвідували цю місцевість. Яскраві кольори та спокійна атмосфера міста дозволить Вам отримати багато позитивних емоцій, скинути негатив та зарядитися бадьорістю на подальшу роботу.

4) Вінниця – дуже гарне місто, яке з початком війни стало ще більш туристичним, ніж було до цього. В Вінницю варто приїхати, якщо Ви полюбляєте зелені парки та лісосмуги, хочете наблизитися до природи та насолодитися її красою. Тут багатий вибір – можна відвідати Ботанічний сад, погуляти лісом або провести час в різноманітних куточках міста, де так багато парків та зелені. Саме зелений туризм у Вінниці дуже розповсюджений і якщо Ви є його прихильником, варто запланувати подорож саме сюди.

5) Одеса – місто на березі Чорного моря, яке попри війну не стає менш туристичним. Сюди варто приїхати, якщо Ви скучили за морським бризом та величною архітектурою. Особливо у випадку, коли Ви жодного разу не відвідували нашу рідну «чорноморську перлину». Одеса зачаровує та закохує в себе з першого погляду.

ЕтноСвіт, тури Україною, екскурсії з Києва та Львова

ЕтноСвіт, тури Україною, екскурсії з Києва та Львова

Якщо самостійно спланувати подорож для Вас складно, звертайтесь за професійною допомогою до туристичних компаній, зокрема сьогодні найкращі пропозиції можна побачити на сайті «ТурБаза».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#подорожі Україною #екскурсії з Києва та Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...