• Головна
  • Два Героя зі Львова загинули на війні: 29 квітня відбудеться прощання
18:09, 28 квітня 2023 р.
Надійне джерело

Два Героя зі Львова загинули на війні: 29 квітня відбудеться прощання

Фото - з відкритого доступу

Фото - з відкритого доступу

На передовій загинули двоє Героїв зі Львова. 

У суботу, 29 квітня, Львів попрощається ще з двома Героями. Віталій Козлов та Олег Маркович загинули, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це повіідомили у пресслужбі Львівської мерії. 

Чин похорону розпочнеться о 10:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 10:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

На війні загину військовий Віталій Козлов зі Львова, Фото - ЛМР

На війні загину військовий Віталій Козлов зі Львова, Фото - ЛМР

Віталій Козлов (31.05.1978-04.04.2023) Львів’янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №64 міста Львова (сьогодні – Ліцей «Гроно» Львівської міської ради). Згодом вступив до Національного університету «Львівська політехніка», здобував освіту за спеціальністю «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології».

Ще навчаючись, розпочав кар’єру у Приватному акціонерному товаристві «Львівський холодокомбінат» ТМ «ЛІМО», де пропрацював понад 20 років.

Протягом 2014-2016 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Із початком повномасштабного вторгнення рф став на захист Батьківщини до лав 4-ї окремої танкової бригади імені гетьмана Івана Виговського Корпусу резерву Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Віталія Козлова залишились рідна сестра, хрещена донька, сестри, брати та племінники.

На війні загину військовий Олег Маркович зі Львова, Фото - ЛМР

На війні загину військовий Олег Маркович зі Львова, Фото - ЛМР

Олег Маркович (11.05.1991-26.04.2023) Львів’янин.

Навчався у Ліцеї №2 Львівської міської ради. Здобував вищу освіту у Національному університеті «Львівська політехніка» за спеціальністю «Менеджмент». Після завершення навчання проходив службу у внутрішніх військах МВС в Одесі.

У мирний час працював у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Група компаній «Фокстрот». Пройшов професійний шлях від продавця до директора магазину, неодноразово здобував звання «найкращий працівник та керівник».

Протягом 2014-2015 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Із першого дня повномасштабного вторгнення російської федерації разом із побратимами повернувся до лав 80-ї бригади. Боровся із окупантами на території Миколаївської, Херсонської, Харківської та Донецької областей. За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками, зокрема, орденом «За мужність» III-го ступеня, медаллю «За військову службу Україні» та відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції».

У Олега Марковича залишилися батьки, дружина, 5-літній син та сестра.

Читайте також: У мережі з'явилося відео, на якому львівські артилеристи нищать російську техніку, - ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#загинув_на_передовій #загинув_герой #прощання_з_героями #новини_львів #новини_львова #прощання_з_героями #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...