• Головна
  • Курси англійської мови онлайн у Львові
Новини компаній
17:00, 20 квітня 2023 р.

Курси англійської мови онлайн у Львові

Новини компаній

Якщо ви давно хотіли вивчити англійську, але ніколи не знаходили для цього сил та часу, курси англійської мови онлайн у Львові – це ваш шанс. Сучасні технології дають можливість отримувати знання у зручний час, у будь-якому місці та у зручному форматі.

Курси англійської мови онлайн у школі SpeakUp дозволять подолати мовний бар’єр, значно збільшити словниковий запас, вивчити правила граматики, підготуватись до навчання у іноземному вузі, опанувати професійну лексику тощо. ви поставите перед нами мету, і ми досягнемо її разом.

Згідно рейтингів курси англійської мови SpeakUp у Львові займають перші позиції протягом останніх років. Гнучкість графіку, сучасні методики, інтерактивність та прогресивність курсів подобаються усім студентам, та дозволяють їм швидко та ефективно опанувати мову.

Ви можете займатись у групах або з приватним репетитором англійської мови у Львові. Навчальний план складається індивідуально в залежності від того, з якою мето ви вивчаєте англійську, зручного для вас темпу та інших факторів.

Чому онлайн курси SpeakUp?

Ця школа працює понад 20-ть років і постійно збільшує кількість студентів. Чому вони обирають SpeakUp і чому з кожним років все більша кількість людей обирає онлайн формат?

1.Це зручно та комфортно. Ви самостійно складаєте графік та можете корегувати його за потреби.

2.Онлайн-платформа доступна у будь-якій точці земної кулі. Ви не прив’язані до конкретного місця.

3.Навчальні плани корегуються під кожного конкретного студента. В залежності від його мети. Ви можете обрати курси розмовної англійської мови у Львові, для туризму або бізнесу, вивчення професійної лексики для роботи за кордоном, або щоб мати можливість допомагати дитині із домашнім завданням.

4.Дружня атмосфера та можливість завести нових знайомих.

5.Професійний викладацький склад. Зі студентами працюють досвідчені сертифіковані викладачі.

6.Доступні ціни. Вартість навчання доступна кожному українцю.

Чим відрізняють курси онлайн у SpeakUp?

Головною перевагою навчання у цій школі є гнучкість та адаптивність. Ви можете складати графік як вам зручно, поставити навчання на паузу, якщо їдете у відрядження або відпустку, почати у будь-який день (не треба чекати набору нової групи).

Дуже важливо і те, що програми корегуються під конкретні цілі та з урахуванням стартового рівня студента. Ви почнете або продовжите навчання з того місця, де потрібно, щоб знання мови було повним.

Програми створені таким чином, щоб студент міг опанувати усі необхідні навички: як розмовну, так і аудіювання, письмо тощо. Забудьте про зубріжку та нудоту під час лекцій. У цій школі ви опануєте мову дуже швидко. Кожне заняття буде цікавим та корисним.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#SpeakUp #Курси англійської мови онлайн #Онлайн навчання у Speak Up
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...