• Головна
  • ТОП-5 фільмів зі світу тату від VEAN TATTOO
Новини компаній
17:00, 19 квітня 2023 р.

ТОП-5 фільмів зі світу тату від VEAN TATTOO

Новини компаній

Мережа тату-салонів “VeAn Tattoo” підготували добірку фільмів, у яких татуювання розкажуть про людей більше, ніж слова.

Відкриває список фільм 2020 року "Король Стейтен-Айленда". За сюжетом Скотт Карлін живе разом із мамою в одному з бідних районів Нью-Йорка. Коли він був маленьким, його батько-пожежник загинув. У підсумку молодий чоловік ріс без батька. А багато своїх проблем пов'язує з цим фактом. Єдине, що приносить радість хлопцеві - це натільний живопис. Він мріє стати тату-майстром, тому відточує свої навички на друзях. Однак суттєвих кроків у бік кращого життя він не робить. В один із днів його світ руйнується, коли на порозі з'являється коханий мами Рей. До слова, сюжет фільму частково заснований на біографії актора і стендап-коміка Піта Девідсона.

 ТОП-5 фільмів зі світу тату від VEAN TATTOO, фото-1, www.kinofilms.ua

www.kinofilms.ua

Наступну кінокартину, думаємо, оцінять шанувальники творчості Рея Бредбері. Фільм "Людина в картинках" - це екранізація кількох новел з однойменної збірки. У прокат кінострічка вийшла 1969 року. Дії фільму розгортаються дорогою до Каліфорнії. Головний герой Віллі зустрічає незнайомця, тіло якого вкрите таємничими ілюстраціями. Кожне його татуювання може оживати і розповідати історію. До речі, фільм потрапив до "Книги рекордів Гіннесса" як рекордсмен зі щоденного сценічного макіяжу. Команда гримерів витратила не один день, щоб нанести тимчасові татуювання акторові Роду Стайгеру.

 ТОП-5 фільмів зі світу тату від VEAN TATTOO, фото-2, thisislandrod.blogspot.com

thisislandrod.blogspot.com

Любителям містики та жахів ми радимо подивитися фільм "Татуювальник" 2007 року. У центрі сюжету - простий хлопець Джейк. Молодий чоловік заробляє на життя тим, що робить "лікувальні" татуювання. Багато людей вірять юному знахарю, тому йому вдається триматися на плаву. Джейк зацікавлюється самоанською традицією нанесення татуювань. Він будь-якими способами намагається дізнатися їхні таємниці та секрети. Однак один вчинок перекреслив усі його плани. І тепер хлопцю потрібно знайти спосіб врятувати не тільки себе, а й свою нову подругу. 

 ТОП-5 фільмів зі світу тату від VEAN TATTOO, фото-3, ua.kinorium.com

ua.kinorium.com

Фільм "Людина, яка продала свою шкіру" 2020 року - це сатира на сучасне мистецтво. Головний герой кінокартини, Сем Алі, змушений покинути рідну країну, залишивши свою кохану. Незабаром він дізнається, що дівчину проти її волі видали заміж. Молодий чоловік мріє врятувати кохану, але для цього йому потрібні гроші. У розпачі він погоджується використовувати свою спину як полотно. Так він стає живим арт-об'єктом у музеї. Однак незабаром головний герой розуміє: цей вчинок назавжди змінив його життя. До речі, фільм заснований на реальній історії про чоловіка, який 2006 року погодився стати витвором мистецтва і однією з робіт бельгійського художника Віма Дельвуа. Спина Тіма Штайнера повністю вкрита татуюванням.

Завершує добірку фільм "Розімкнуте коло" 2012 року. Сюжет кінострічки оповідає про Елізу і Дідьє. Одного разу вони зустрілися і закохалися одне в одного з першого погляду. Молоді люди абсолютно різні: дівчина працює в тату-салоні, а хлопець - простий музикант у місцевому гурті. Однак жодні перепони не заважають їм бути разом. Через деякий час у пари народилася донька. Але одного разу для молодих батьків настали важкі часи: у їхнього малятка діагностували рак.

 ТОП-5 фільмів зі світу тату від VEAN TATTOO, фото-4, wall.alphacoders.com

wall.alphacoders.com

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...