• Головна
  • Smart Hill в Яремче чекає інвесторів
Новини компаній
17:00, 13 квітня 2023 р.

Smart Hill в Яремче чекає інвесторів

Новини компаній

Як поринути у ритм справжнього відпочинку та інвестицій, що приносять дохід? Відповідь на це запитання дає компанія Sensar Development на чолі з генератором надзвичайних проектів у сфері сучасного будівництва Марком Марченко. При цьому новий проект компанії - апарт-комплекс Smart Hill в Яремче - пропонує відпочивати та заробляти в ритмі гір. Презентація цього проекту відбулася 7 квітня в Києві, а 12-го - у Львові.

Яремче, де буде розташований апарт-комплекс Smart Hill – це мальовниче місто в серці українських Карпат, за 30 хвилин їзди від знаменитого Буковелю. Це екологічна агломерація невеличких міст, насичена курортною і туристичною інфраструктурою. Тому апарт-комплекс Smart Hill & WOL by Ribas – такою є повна назва, обумовлена тим, що на території комплексу будуть апартаменти високого рівня комфорту від національного готельного оператора Ribas Hotels Group – це інвестиція, приваблива та перспективна в усіх сенсах.

Бажаєте мати свою комфортабельну бізнес-локацію посеред туристичного раю? Будь ласка. Маєте намір інвестувати в комерційну нерухомість та отримувати стабільно високий прибуток? Ніяких проблем. Причому управління вашими активами до повної окупності візьме на себе Ribas. Тобто вам не обов'язково перебувати в Яремчі, ваш інструмент управління в кращому випадку це телефон. А от гарантований чотириетапний приріст доходності вам забезпечить івестиційна модель, розроблена Sensar Development, про яку на презентації розповів Марк Марченко.

- 4 WIN - це модель, яка дає змогу інвестору капіталізувати кошти і щомісяця отримувати стабільний прибуток, - наголошує Марченко.

- Це прибуток за рахунок раннього інвестування на тлі поступового подорожчання вартості квадратного метра, - продовжує він. - Підвищення ліквідності для перепродажу шляхом замовлення ремонту під ключ (послуга Sensar Rentier). На третьому етапі здача в оренду терміном на два роки за допомоги управляючої компанії. І наостанок, після двох років оренди, продаж нерухомості - самостійно або за посередництва Sensar Development. Це приносить прибуток за рахунок подорожчання, яке запрограмоване вдалою локацією, високим рівнем комфорту та автономності апарт-комплексу Smart Hill в Яремче.

- Воно також запрограмоване професіоналізмом, компетентністю та відповідальністю команди Sensar, з якою у нас розвиваються відмінні партнерські відносини, - доповнює Марченка співзасновник LEV Development Олександр Островський.

Отже, 11-поверховий житловий комплекс Smart Hill в Яремче – це апартаментами площею від 13,6 до 60 кв. м, а також ресторан з терасами та SPA-салон на даху. Крім 315 апартаментів, 680 метрів відводиться під комерційну нерухомість. Також передбачено центральний лобі-хол і patio-зона на першому поверсі, підземний та наземний паркінги, сучасний коворкінг, спортивний зал і навіть приміщення для догляду за білизною. Безпеку забезпечує цілодобова охорона, сучасне відеоспостереження і власне автономне укриття.

Розповідь про новий проект Sensar Development в партнерстві з львівськими забудовниками викликала не аби який інтерес на зустрічі у Львові. Інтриги додала регіональний менеджер з розвитку готельного оператора Ribas Hotels Group Яна Глинянська, що говорила від імені засновника Артура Лупашко, зробивши презентацію WOL by Ribas. А резюмувала розмову директор і керівник відділу продажу Sensar Development Олена Бартуль. За її словами, інвестиційна привабливість апартаментів в Яремче сягає 17% річних. Перший внесок становить 30%, а мінімальна сума капіталовкладень - від $19 тис. Це більш ніж привабливі умови для інвестиції в нерухомість.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Smart Hill #Sensar #Smart Hill & WOL by Ribas #Марк Марченко #Smart Hill в Яремче
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...