• Головна
  • На Львівщині з’явився новий електропостачальник для бізнесу
Партнерський матеріал
13:04, 13 квітня 2023 р.

На Львівщині з’явився новий електропостачальник для бізнесу

Партнерський матеріал

YASNO запустив декілька тарифних планів з фіксованою ціною.

Так само як будь-якого постачальника товарів чи послуг, сьогодні бізнес може обирати в кого купувати електроенергію. Понад 80 тис. компаній з усієї України вже співпрацюють з YASNO. Активно долучаються до цього постачальника і львівські підприємства: виробництва, компанії зі сфери обслуговування, торгівлі, банківських послуг, оренди нерухомості та інші. Нещодавно для малого та середнього бізнесу YASNO запустив принципово новий продукт: декілька тарифних планів з фіксованою ціною, можливістю вибору моделі оплати, онлайн-приєднанням та диджитал-обслуговуванням. Підприємцям Львова розповіли, як це рішення допоможе економити час і кошти.  

Відтепер бізнес може купувати електроенергію в YASNO за фіксованим тарифом. Все максимально прозоро, адже підприємець заздалегідь розуміє скільки заплатить за спожиту електроенергію. Жодні цінові стрибки на ринку чи інші фактори не будуть впливати на щомісячний рахунок – тільки реальний обсяг споживання.

YASNO запустив декілька тарифних планів з фіксованою ціною. У кожному з них різні терміни оплати та період постачання. Бізнес може обирати та сам вирішувати, як йому зручно розраховуватися: робити повну чи часткову передоплату або сплачувати рівними частинами замовлений обсяг електроенергії.

Щоб перейти на тариф YASNO, не потрібно їхати до офісу постачальника та збирати паперові документи. Весь процес відбувається повністю онлайн без жодних сканів, дзвінків та email. Приєднатися можна за 3-5 хвилин навіть зі смартфону. Для цього потрібно:

  • перейти на онлайн-форму приєднання
  • вказати оператора системи розподілу та поточного постачальника
  • обрати тарифний план
  • підтвердити особу через Дію, Bank ID (для ФОП) чи за кодом ЄДРПОУ (для ТОВ)
  • ввести ЕІС-код лічильника та плановий обсяг споживання
  • підписати документи ЕЦП та завантажити їх (для ТОВ)

YASNO розгляне заявку та надасть відповідь протягом 3-х робочих днів. Після початку співпраці клієнт отримає доступ до Особистого кабінету з розширеними функціями. Крім внесення лімітів споживання та контролю платежів, через Особистий кабінет бізнес зможе сплачувати рахунки за електроенергію як фізична особа - банківською картою, за допомогою Google Pay чи Apple Pay. Також буде доступний чат-бот у viber, який дозволяє управляти розрахунками прямо з месенджеру.

«Новий продукт YASNO повністю адаптований під потреби малого та середнього бізнесу. Це унікальне рішення з точки зору поєднання зручних умов оплати, фіксованої ціни, повністю диджиталізованих процесів приєднання та обслуговування. Переконані, тепер підприємці зможуть видихнути та займатися бізнесом. А з питаннями електроенергії все буде максимально просто та ясно», - сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Генеральний директор YASNO Сергій Коваленко

Генеральний директор YASNO Сергій Коваленко

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#YASNO #електропостачальник
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...