• Головна
  • 24 – 25 травня щорічний міжнародний Форум «Smart Building» Київ | Національний центр «Український Дім»
Новини компаній
11:00, 12 квітня 2023 р.

24 – 25 травня щорічний міжнародний Форум «Smart Building» Київ | Національний центр «Український Дім»

Новини компаній
24 – 25 травня щорічний міжнародний Форум «Smart Building» Київ | Національний центр «Український Дім», фото-1

Міжнародний Форум Smart Building відбудеться вже вшосте і тематика цього року буде присвячена не тільки впровадженню та розвитку технологій у містах, але й відновленню інфраструктури України, яка зазнала значних пошкоджень від війни.

Щорічно Форум Smart Building поєднує на своєму майданчику основних гравців розумних рішень з тематик: Розумне місто, Розумний будинок, Екологія, автоматизації, Інтернет речей, енергоефективність, Безпеки та Audio/Video-технологій.

Форум пройде в Києві у форматі виставки та конференції та продемонструє світові та українські досягнення в галузі інтелектуальних систем, смарт-рішень для будівництва та відновлення міської інфраструктури.

У рамках ділової програми заплановано проведення дводенної конференції та виступи понад 40 спікерів. А виставкова зона представить понад 50 компаній, брендів, стартапів – новаторів у сфері технологій.

Відвідувачами Форуму насамперед є мери міст України та представники муніципалітетів, будівельні компанії та забудовники, інженери, архітектори, дизайнери, а також представники ОСББ та керуючих компаній.

Ми раді бачити на нашому майданчику всіх бажаючих! Вхід у виставкову зону та участь у конференції некомерційних організацій – безкоштовна. Квитки на ділову програму для представників бізнесу – доступні на сайті.

Як завжди, захід відбудеться за сприянням Державних органів влади, а також багатої кількості асоціацій та міжнародних партнерів. Серед наших постійних партнерів: Європейська бізнес асоціація, Асоціація міст України та Асоціація малих міст України, АППАУ, регіональні ІТ-кластери та багато інших.

Приєднуйтесь до розумних технологій!

Деталі про проведення форуму ви можете знайти на сайті - https://smart-building.com.ua/

До зустрічі на форумі! 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...