• Головна
  • Завтра Львів прощатиметься з Героєм Євгеном Гулевичем
13:28, 9 квітня 2023 р.
Надійне джерело

Завтра Львів прощатиметься з Героєм Євгеном Гулевичем

Завтра Львів прощатиметься з Героєм Євгеном Гулевичем

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться о 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі, повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

Біографічна довідка Героя

Навчався у Калуському ліцеї №2 Калуської міської ради Івано-Франківської області.

Здобував освіту на факультеті журналістики Львівського національного університету імені Івана Франка. У 2005 році закінчив магістерську програму з культурології у цьому ж університеті.

Розпочав професійний шлях журналістом у виданнях «Експрес» та «Пост-Поступ». Згодом був науковим співробітником, а пізніше очолив Центр гуманітарних досліджень ЛНУ імені І. Франка. Займався художнім та науковим перекладом, редагуванням, культурологією, громадськими мистецько-дослідницькими практиками та ініціативами. Засновник та співавтор низки важливих культурних та видавничих проєктів.

Із початком повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини до лав 46-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У Євгена Гулевича залишився брат.

Читайте також: Поблизу Бахмута загинув військовий з Львівщини - Роман Льода.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#загинув_військовий #загинув_на_фронті #загинув_Євген_Гулевич #новини_львівщини #новини_Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...