• Головна
  • Немає світла, а швидкий та якісний інтернет від Albion є завжди!
Новини компаній
13:00, 20 березня 2023 р.

Немає світла, а швидкий та якісний інтернет від Albion є завжди!

Новини компаній

Наша країна переживає складні часи. Спершу пандемія коронавірусної хвороби, а згодом і повномасштабна війна внесли свої корективи у життя кожного українця. Усі ми навчилися жити в новій реальності - дистанційно навчатися та працювати під звуки повітряної тривоги. Постійні атаки ворога на об'єкти критичної інфраструктури призвели до частих перебоїв електропостачання. За таких умов, без наявності мобільного зв'язку з інтернетом продовжувати працювати та навчатись досить складно.

Для того, аби полегшити життя українців в умовах війни, провайдери роблять все можливе, щоб знайти спосіб забезпечення якісного зв'язку для своїх користувачів інтернетом навіть тоді, коли немає електроенергії. Це можливо завдяки оптоволоконному інтернету.

То що ж таке оптоволоконний інтернет, його особливості та переваги у користуванні?

Немає світла, а швидкий та якісний інтернет від Albion є завжди!, фото-1

Що варто знати всім тим, хто шукає якісний інтернет, який працюватиме навіть під час вимкнення світла?

Через часті вимкнення електроенергії значна кількість людей немає змоги працювати та навчатися, адже якісний інтернет зв'язок залежить від електроенергії. У такі моменти здається, що це безвихідь. Насправді ж вихід із ситуації є і він дуже простий та доступний кожному!

Світла немає – інтернет є, особливо якщо це інноваційний оптоволоконний Інтернет.

Оптоволокно, або ж як його ще називають оптоволоконний інтернет – це один із видів швидкісної передачі даних, який дає можливість під час відключення світла мати доступ до мережі. Це надійна технологія зв’язку, яка допоможе всім охочим забезпечувати безперебійну роботу та навчання.

Щодо роботи такого інтернету, окремо хочемо наголосити, що під час відключення світла користувачам необхідно підключатися через спеціальну технологію швидкого передавання даних спец.лініями зв'язку pon. Згадана технологія pon – пасивна оптична мережа, або ж технологія пасивної оптики. У випадку підключення по цій технології інтернету, з боку провайдера знаходиться обладнання, що посилює сам сигнал по оптичному волокну.

Якщо ви хочете насолоджуватися інтернетом навіть коли світло вимкнули, то саме час ближче познайомитися із можливістю підключити надійний інтернету без світла.

До чиїх послуг можливо звернутися?

Немає світла, а швидкий та якісний інтернет від Albion є завжди!, фото-2

Для того, аби ви не витрачали свій особистий час на пошуки справді перевіреного та надійного інтернет-провайдера, який би гарантував можливість підключення швидкісного оптоволоконного інтернету, ми вирішили вам допомогти.

Хочемо познайомити вас з інтернет-провайдером Albion, онлайн офіційний сайт якого можна знайти за посиланням – https://www.albion.lviv.ua/.

В компанії завжди пропонують якісний швидкий інтернет у кожен дім з можливістю швидкого підключення. Компанія пропонує користувачам низку тарифних пакетів за більш ніж приємними та демократичними цінами. Серед основних переваг цього інтернет-провайдера можна виділити наступні:

  • індивідуальний підхід до кожного з клієнтів;
  • майданчики провайдера завжди забезпечені генераторами зі станціями безперебійного живлення;
  • демократичніші ціни на пакети тарифів;
  • можливість швидкого вирішення проблем;

У вас є питання стосовно тарифів чи потреба детальніше обговорити підключення? Для того аби отримати швидку консультацію та допомогу професійного спеціаліста, зателефонуйте в Albion за номером телефону: +38 (067) 747-50-00. Інтернет-провайдер працює для вас 7 днів на тиждень з 09-19:00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...