• Головна
  • 18 березня у Львові прощатимуться з Героями Володимиром Галаном та Павлом Максимовим
09:01, 18 березня 2023 р.
Надійне джерело

18 березня у Львові прощатимуться з Героями Володимиром Галаном та Павлом Максимовим

Міська церемонія прощання із захисниками на площі Ринок відбудеться об 11:30.

18 березня у Львові прощатимуться із 33-річним Володимиром Галаном та 37-річним Павлом Максимовим. Мерія закликає долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла на вулиці Театральній, 11, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі. 

Біографічні довідки ГероївВолодимир Галан львів'янин. Навчався у Закладі загальної середньої освіти №87 Львівської міської ради імені Ірини Калинець.

Після завершення навчання спочатку працював будівельником, згодом – у сфері перевезень. Протягом останнього періоду працював на місцевій станції технічного обслуговування. У вільний час захоплювався рибальством, збиранням грибів та автомобілями.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації боронив територіальну цілісність та суверенітет держави у лавах 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу оперативного командування "Південь" Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Володимира Галана залишилися батьки, сестра, двоє бабусь та двоє племінників.

Володимир Галан, Фото: пресслужби Львівської міськради

Володимир Галан, Фото: пресслужби Львівської міськради

Павло Максимов народився у Тернополі. Більше 20 років разом із родиною проживав у Донецьку. Там закінчив ліцей при Донецькому національному університеті, під час навчання особливо захопився хімією. Здобував освіту у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса.

Прийнявши рішення присвятити життя науці, почав працювати провідним спеціалістом у Товаристві з обмеженою відповідальністю "АЛТ Україна ЛТД".

У вільний час обожнював подорожувати, із "туриста-любителя" став справжнім альпіністом-спелеологом. Вивчав психологічні та філософські праці, займався велоспортом, намагався максимально розкривати увесь свій потенціал.

Окупація Донецька змусила Павла Максимова з родиною покинути рідний дім.

Із початком повномасштабного вторгнення вступив до лав територіальної оборони. Боровся із російськими окупантами у складі 112-ї окремої бригади територіальної оборони Регіонального управління "Північ" Сил територіальної оборони Збройних Сил України.

У Павла Максимова залишилися батьки, брат та наречена.

Павло Максимов, Фото: пресслужби Львівської міськради

Павло Максимов, Фото: пресслужби Львівської міськради

Читайте також: Президент нагородив посмертно 19-річного воїна з Львівщини

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Герої #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,30
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...