• Головна
  • Козицький повідомив, яка ситуація у Львові та області станом на 10 березня
11:51, 10 березня 2023 р.
Надійне джерело

Козицький повідомив, яка ситуація у Львові та області станом на 10 березня

Зокрема, сьогодні вранці на Львівщині повітряна тривога тривала понад годину. 

Станом на ранок 10 березня голова Львівської ОВА Максим Козицький у телеграм-каналі повідомив, як минула доба у Львові та області. 

Вчора о 13:00 сирени повідомили про загрозу удару крилатими ракетами з території білорусі. Небезпека не справдилася. Сьогодні о 09:13 сирени знову сповістили про повітряну тривогу, яка тривала до 10:36. 

Золочівському районі, де напередодні впала російська ракета, загинуло 5 людей та зазнали руйнувань 22 домогосподарства, на допомогу місцевим жителям прийшли партнери консультативно-координаційних центрів, які з ініціативи Львівської ОВА та у співпраці з партнерами безкоштовно допомагають вразливим категоріям населення.

Благодійний фонд "Рокада" надав екстрені пакети первинної допомоги при руйнуванні житла. Французька організація ACTED запропонувала матеріальну допомогу родичам загиблих, а також тим людям, чиє житло пошкоджене", - зазначив очільник області.  

Консультативно-координаційні центри функціонують у всіх районах області. Щоб отримати допомогу, люди, які перебувають у складних життєвих обставинах, мають заповнити анкету  - https://bit.ly/3mD57Ky. Номер ККЦ у Золочеві: 067 471 03 29.

Крім того, евакуаційними потягами на Львівщину за добу прибули ще 55 людей. До Перемишля з нашої області вирушили 892 особи.

Львівська обласна клінічна лікарня отримала портативний ультразвуковий апарат та апарат високочастотний електрохірургічний, витратні матеріали, медикаменти і медичний одяг від благодійного фонду ZDOROVI та Nova Ukraine. Допомогу отримали пологове й гінекологічне відділення.

На Львівщині відновили ремонтно-будівельні роботина автодорозі, яка сполучає Червоноград та Раву-Руську.

У Сокільниках при парафії святого Івана Павла ІІ РКЦ відкрили наметову кухню, де готують обіди вимушено переміщеним особам.

Читайте також: У центрі Львова урочисто виконали Гімн України, - ВІДЕО

Фото на головній: Максим Козицький, фейсбук

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #війна #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...