• Головна
  • У Львові на перетині вулиць Бандери та Чупринки намалювали символічне графіті, - ФОТО
15:01, 6 березня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові на перетині вулиць Бандери та Чупринки намалювали символічне графіті, - ФОТО

Символічне графіті у Львові створили в рамках флешмобу "Єдине серце України" .

6 березня стартує флешмоб "Єдине серце України" до річниці початку опору на тимчасово окупованих територіях. Його ініціює рух спротиву "Жовта стрічка", щоб підтримати людей, які чинять спротив в окупованих містах. У Львові також доєдналися до цієї ініціативи. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

Львівський муніципальний мистецький центр доєднався до флешмобу. Разом з художником Дмитром Табу намалювали графіті на перетині вулиць Степана Бандери та Чупринки.

"Єдине серце України": на перетині вулиць Бандери та Чупринки намалювали символічне графіті, Фото: пресслужби Львівської міськради

"Єдине серце України": на перетині вулиць Бандери та Чупринки намалювали символічне графіті, Фото: пресслужби Львівської міськради

Зазначимо, у березні 2014 та 2022 років десятки тисяч українців виходили на мітинги у тимчасово окупованих Донецьку, Мелітополі, Херсоні, Бердянську, Енергодарі, Новій Каховці та інших містах. Сьогодні опір на всіх окупованих територіях продовжується підпільно. Учасники руху спротиву "Жовта стрічка" малюють проукраїнські плакати та графіті, пов'язують жовту стрічку як символ опору російській окупації та щодня нагадують, що Україна єдина і неподільна. 

Щоб долучитись до флешмобу, українців закликають викласти у соцмережі світлину з половинкою серця на фоні свого міста з хештегом #ЄдинеСерцеУкраїни та тегом @yellowribbonua, а українці в окупованих містах зроблять фото з другою половинкою. Організатори поєднають фото у колажі, щоб символічно об'єднати серця на всій території України.

Щоб взяти участь у флешмобі:

  • надрукуйте або намалюйте половинку серця будь-якого кольору;
  • зробіть фото з нею на фоні свого міста та опублікуйте у соцмережах;
  • додайте хештег #ЄдинеСерцеУкраїни і тегніть акаунт руху @yellowribbonua.
  • також можна зробити світлину в Instagram, використовуючи спеціальну маску з половинкою серця, яка буде доступна у день флешмобу в акаунті @yellowribbonua.

Читайте також: Львів’янин Василь Кравчук здобув бронзу Кубка світу в США

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #війна #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...