• Головна
  • СБУ вилучила нафтопродукти "Укрнафти" і "Укртатнафти" на майже 800 млн грн
14:07, 6 березня 2023 р.
Надійне джерело

СБУ вилучила нафтопродукти "Укрнафти" і "Укртатнафти" на майже 800 млн грн

Зараз вирішують питання щодо арешту вилучених паливно-мастильних матеріалів та їхньої подальшої передачі на потреби Сил оборони.

Станом на 6 березня у пресслужбі СБУ у Львівській області повідомили, що Служба безпеки і БЕБ продовжують розслідувати корупційні схеми колишнього менеджменту ПАТ "Укрнафта" і ПАТ "Укртатнафта".

Під час обшуків на логістичних базах і складах компаній правоохоронці вилучили понад 16 тис. тонн нафтопродуктів. Загальна вартість продукції становить майже 800 млн грн.

Таким чином СБУ заблокувала можливий нелегальний збут цих нафтопродуктів, які з "Укрнафти" і "Укртатнафти" незаконно вивів попередній менеджмент цих компаній. Наразі вирішується питання щодо арешту вилучених паливно-мастильних матеріалів та їхньої подальшої передачі на потреби Сил оборони.

Встановили, представники "Укртатнафти" впродовж 2022 року відвантажували пальне за адресами афілійованих компаній без відображення операцій у податковій звітності. У подальшому підконтрольні АЗС реалізовували оптові партії нафтопродуктів без сплати акцизного податку.

Читайте також: Козицький повідомив, яка ситуація у Львові та області станом на 6 березня

Фото на головній: Управління СБУ у Львівській області

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #СБУ #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...