• Головна
  • Львівський протезний завод приймуть у комунальну власність: що це означає
13:12, 3 березня 2023 р.
Надійне джерело

Львівський протезний завод приймуть у комунальну власність: що це означає

Львівський протезний завод має добру виробничу базу. 

Львівський протезний завод приймуть у комунальну власність. Цей завод має хорошу виробничу базу, однак зараз практично не функціонує. На базі підприємства хочуть створити центр асистивних технологій комплексної реабілітації військовослужбовців, постраждалих від війни ociб та дітей

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Згоду на прийняття у комунальну власність Львівської територіальної громади цілісного майнового комплексу Львівського протезного заводу ухвалили на пленарному засіданні 2 березня. Підтримали його 34 депутати. 

Львівський протезний завод, Фото - з відкритого доступу

Львівський протезний завод, Фото - з відкритого доступу

У міськраді зазначили, що зараз є велика потреба у забезпеченні людей, які постраждали від війни, протезами. Особливу потребу у протезуванні мають діти, оскільки їм потрібно часто змінювати розмір протезів. 

Львівський протезний завод планують в майбутньому доукомплектувати та відновити виробничий потенціал. 

"За умови вкладення відповідних інвестицій, на базі Львівського протезного заводу можна створити якісний центр асистивних технологій комплексної реабілітації військовослужбовців, постраждалих від війни ociб та дітей. У зв'язку з цим, Львівська територіальна громада готова прийняти в комунальну власність для подальшого розвитку за рахунок виділених для цього інвестицій цілісний майновий комплекс протезного заводу", - йдеться у пояснювальній записці до ухвали.

Довідково. Львівський протезний завод заснований у 1921 році. Розташоване підприємство на вулиці Рудненській. Протези на заводі виготовляють на базі іноземних комплектуючих. 

Читайте також: Зеленський приїхав з візитом на Львівщину: що відомо, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів_протези #протезний_завод_львів #протезний_завод_у_львові #львів_протезування #протези_львів #прийняли_у_комунальну_власність
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...