• Головна
  • Зеленський приїхав з візитом на Львівщину: що відомо, - ФОТО
12:56, 3 березня 2023 р.
Надійне джерело

Зеленський приїхав з візитом на Львівщину: що відомо, - ФОТО

Президент України приїхав з візитом на Львівщину. 

Сьогодні, 3 березня, на Львівщину з візитом приїхав Володимир Зеленський. Про це провідомив голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький. 

Президент України завітав до українських захисників, які проходять реабілітацію та лікування у медзакладх області. Зеленський поспілкувався з медиками та вручив державні нагороди військовим. 

"Лікарі розповіли Президентові, з якими травмами найчастіше потрапляють до них пацієнти та скільки часу потрібно на те, щоб вилікувати їх. Президент подякував за працю медикам. Поспілкувався зі захисниками, вручив їм державні нагороди та висловив шану за сміливість та справжню любов до своєї держави", написав Максим Козицький. 

Відомо також про зустріч Володимира Зеленського з президентом Латвії Егілсом Левітсом у Львові. Глави держав вшанували пам'ять загиблих Героїв на Личаківському цвинтарі. 

Читайте також: Байден розповів про розмову із Зеленським у день початку повномасштабного вторгнення

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Зеленскький_у_львові #зеленський_на_львівщині #зеленсткий_з_візитом_на_львівщині #новини_львівщини #прибув_зеленський #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...