• Головна
  • Як львів’яни можуть долучитися до допомоги переселенцям із модульного містечка
18:11, 14 лютого 2023 р.
Надійне джерело

Як львів’яни можуть долучитися до допомоги переселенцям із модульного містечка

Йдеться про допомогу для переселенців, які проживають у зимовому містечку на Сихові. 

14 лютого у пресслужбі Львівської міськради зазначили, що мешканці Львівської громади можуть долучитися до допомоги переселенцям, які проживають у зимовому модульному містечку на Сихові у Львові. 

За словами координатора модульних містечок у Львові Володимира Головатого, мешканці будиночків мають усе необхідне. Але є речі, які швидко закінчуються і потребують постійного оновлення.

"Якщо львів'яни хочуть якось допомогти українцям, що втекли від війни до Львова, варто звернутися в Міський центр підтримки внутрішньо переміщених осіб, що на вулиці Костя Левицького, 67, або за номером гарячої лінії 050 555 4461.

Адміністратори повідомляють, які реальні запити є від мешканців будиночків. Найбільший запит є на побутову хімію та дитячі велосипеди чи самокати", — розповів Володимир Головатий.

Довідково. У Львові в зимовому модульному містечку проживає понад 750 українців. Це жителі трьох літніх містечок зі Стрийського парку, вул. Пулюя та "Маріяполісу", будиночки яких законсервували на зиму. Загалом у Львові проживає близько 100 тисяч вимушено переміщених осіб.

Читайте також: Яка ситуація на ринку праці у Львівській області

Фото на головній: Романа Балука

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #переселенці #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...