• Головна
  • "Об'їзна Львова стоїть": які наслідки негоди у Львові та області, - ФОТО
13:16, 4 лютого 2023 р.
Надійне джерело

"Об'їзна Львова стоїть": які наслідки негоди у Львові та області, - ФОТО

4 лютого на Львівщині вирує негода. 

Через снігопад на Львівщині на головних дорогах області затори. У Львові натомість ситуація краща: курсує громадський транспорт, а усі магістральні дороги міста постійно розчищають комунальники. 

Ситуація на дорогах Львівщини

У місцевих телеграм-каналах пишуть, що дороги на Львівщині засніжені, нерозчищені та обледенілі. Через що, на об'їзній Львова утворилися чималі затори. 

"Траса від Підбірців до Винник стоїть, всі фури стоять, бо буксують на самому мості... а от на Давидів не знаю, чи щось рушиться", — пишуть очевидці.

Натомість голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький у своєму ранковому зверненні розповів, що станом на 10:20 державні та місцеві дороги у області розчищені. Вночі на Львівщині працювали 158 одиниць спецтехніки.

Очільник області розповів, що на "Гарячу лінію" надійшло 3 звернення від жителів області щодо розчищення шляхів, комунальники на усі запити відреагували.

Максим Козицький додав, що водії великогабаритного транспорту можуть перечекати негоду на майданчиках для відстою, які розташовані вздовж державних доріг. Мапа із такими пунктами можна за ПОСИЛАННЯМ.

Ситуаціях на дорогах у Львові 

Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк розповіла, що станом на 12:00 у місті усі магістральні дороги посипані та розчищені. 

Техніка та комунальники працюватимуть впродовж дня. Громадський транспорт курсує без змін.

"До роботи сьогодні задіяно 101 одиниць спецтехніки. Для посипання доріг та хідників використано 381 м3 піскосуміші та 98 тонн технічної солі. Працює 1618 людей, з них 1249 двірників", - додала посадовиця. 

У Львові впродовж дня чиститимуть дороги

Читайте також: На Львівщині 31-річний чоловік намагався перетнути кордон з фейковим пенсійним посвідченням

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#негода_львів #негода_у_львові #негода_на_львівщині #новини_львів #затори_надорогах_львівщини #посипали_дороги_львівщини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Останні новини
Оголошення
live comments feed...