• Головна
  • На передовій загинув Герой зі Львова Юрій Гординський: прощання відбудеться 2 січня
11:03, 2 січня 2023 р.
Надійне джерело

На передовій загинув Герой зі Львова Юрій Гординський: прощання відбудеться 2 січня

 У Львові відбудеться прощання із загиблим військовим Юрієм Гординським. 

Завтра, 2 січня, Львів попрощається із Юрієм Гординським, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героя на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронної процесії: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

На передовій загинув військовий зі Львова Юрій Гординський, Фото - ЛМР

На передовій загинув військовий зі Львова Юрій Гординський, Фото - ЛМР

Юрій Гординський (02.01.1990-27.12.2022) Львів’янин.

Навчався у Середній школі №4 (сьогодні - Львівська лінгвістична гімназія). Здобував освіту на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка. Після завершення навчання проходив строкову військову службу у складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Працював у сфері IT-технологій. Із початком повномасштабного вторгнення повернувся до лав 80-ї бригади задля оборони Батьківщини від російських загарбників. Був одним із захисників, що визволяли місто Херсон від окупанта, виконував бойові завдання на південному та східному напрямках. У Юрія Гординського залишилися батьки, брат, сестра та дві бабусі.

 Читайте також: У ніч з 1 на 2 січня росія випустила по Україні 39 "Шахедів"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#загинув_на_війні #загинув_на_передовій #загинуві_юрій_гординський #новини_львова #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...