• Головна
  • Від ролів до бургера з лососем: де замовити доставку рибних страв у Львові
Новини компаній
11:00, 2 січня 2023 р.
Надійне джерело

Від ролів до бургера з лососем: де замовити доставку рибних страв у Львові

Новини компаній

Доставка їжі – вже звичне та зручне рішення, щоб смачно поїсти й не витрачати час на приготування, а також цікаво влаштувати гастровечір і спробувати щось нове для себе. Ділимося з вами ідеєю, де замовити у Львові унікальні рибні, а також і м’ясні страви.

Нещодавно у Львові відкрили ресторан KRAMAR-REST, який вже встиг полюбитися гостям смачною кухнею. Це місце, де пропонують понад 50 рибних страв, серед яких чимало ексклюзивних. Є пропозиції і для любителів м'яса. Крім того, розробили особливе меню для доставки. Розповідаємо про це детальніше.

Чим цікавий рибний ресторан KRAMAR-REST

Ресторан відкрила компанія КРАМАР ЛТД, яка є найбільшим імпортером риби та морепродуктів на заході України. Вони відкрили вже понад 15 рибних магазинів KRAMAR-SHOP у Львові та області, а тепер і ресторан KRAMAR-REST, де дивують оригінальними стравами.

"У нас надійний постачальник риби та всі сертифікати якості від виробників. Відмінно підібрані поєднання продуктів. У стравах використовуємо ексклюзивні види риб, які можна скуштувати лише у KRAMAR-REST – це барабулька, кінг кліп, філе гігантського кальмара тощо. Більше таких страв немає ніде.

Жодних підсилювачів смаку чи стабілізаторів не використовуємо, щоб максимально зберегти смак кожного продукту", – розповів бренд-шеф Ігор Герилів. 

Про меню та які спеціальні страви на доставку

У меню KRAMAR-REST представлені салати, роли за авторськими рецептами, рибні страви – кінг кліп, барабулька, лосось, супи буябес і Том ям, м'ясні страви – стейки, бургер з рваною свининою та запечене курча.

Розробили також спеціальне меню, яке готується лише на доставку – більше ніж FAST FOOD, в якому можна спробувати популярний суші-бургер, незвичайні бургери з масляною рибою або з кінг кліпом. Також філе гігантського кальмара в хрусткій скоринці, мідії в темпурі, fish&chips, кінг кліп в панко та інше.

Бренд-шеф Ігор Герилів поділився, що варто звернути особливу увагу на суші-бургер, який радить смакувати без соєвого соусу. А фаворитом гостей відзначають бургер з лососем. 

Якщо замовити доставку з понеділка до п'ятниці, то до кожного замовлення додають ще смачний подарунок від закладу – брускети зі скумбрією або лососем чи паштет з копчених мідій.

Як замовити доставку страв із KRAMAR-REST

Замовити доставку страв з рибного ресторану KRAMAR-REST у Львові можна на сайті (kramar-rest.com) або за номером телефону 068 22 999 22.

Якщо замовлення буде на суму від 500 грн - доставка безкоштовна. Вони доставляють  щодня з 11:00 до 21:30.

На самовивіз із ресторану діє знижка -15%.

Якщо не доставка

Звісно, насолодитися стравами можна безпосередньо у ресторані KRAMAR-REST на вулиці Данила Апостола, 16х. Він працює щодня з 11:00 до 23:00. У них є генератор, тому сміливо бронюйте столики.

Більше про заклад –  на сторінках у facebook, instagram та tiktok.

KRAMAR-REST у Львові, Фото: kramar-rest.com/

KRAMAR-REST у Львові, Фото: kramar-rest.com/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #доставка_їжі #KRAMAR-REST #ресторан_у_Львові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...