• Головна
  • Якщо потрібен найкращий будинок престарілих у Львові, зверніться в пансіонат «ЕДЕМ»
Новини компаній
17:17, 27 грудня 2022 р.

Якщо потрібен найкращий будинок престарілих у Львові, зверніться в пансіонат «ЕДЕМ»

Новини компаній

Хотіли б подарувати вашій близькій людині щасливу та гідну старість? З тих чи інших причин просто немає змоги виділяти достатню кількість вільного часу для належного догляду за літніми рідними людьми? Незалежно від того, є у вас старенька мати чи тато, бабуся чи навіть дідусь, виділіть трохи часу для пошуку такого закладу як приватний будинок престарілих Львів, де вашим близьким і рідним людям гарантують найкращу турботу, увагу та гідний їх догляд.

Де саме можливо знайти такий будинок пристарілих?

Спеціально для того аби ви суттєво заощадили час на пошуки такого закладу, хочемо познайомити вас трохи ближче з приватним геріатричним пансіонатом «ЕДЕМ», де працюють справжні фахівці своєї справи та надається широкий діапазон послуг високої якості.

Попри всі твердження багатьох людей, котрі впевнені в тому, що належний догляд за пристарілими можливий не лише в будинках літніх людей, але й в домашніх умовах, завжди важливо пам'ятати про одну важливу річ. Незважаючи на всі прагнення допомогти престарілим людям, навряд чи хтось із нас може похвастатися об'єднанням в собі обов'язків дієтолога з психологом, фізіотерапевта з лікарем та медсестрою. Оскільки ці обов'язки мають розподілятися між людьми з відповідною кваліфікацією й плюс до всього, людина похилого віку має бути під постійним наглядом, краще знайти хороший будинок для престарілих Львів, де гідним чином зможуть доглядати за всіма постояльцями. Саме таким є будинок престарілих у Львові «Едем».

Це сучасний український приватний геріатричний пансіонат, де ведеться робота стосовно цілого переліку різноманітних захворювань. Зокрема тут надають кваліфіковану та якісну допомогу всім людям похилого віку, які страждають від хвороб:

  • вікова деменція;
  • Альцгеймер та Паркінсон;
  • цукровий діабет першого/другого типів;
  • подагра з артритом.
Якщо потрібен найкращий будинок престарілих у Львові, зверніться в пансіонат «ЕДЕМ», фото-1

Що ще варто знати про «ЕДЕМ»?

Крім усього вище перерахованого нам також окремо хотілося б відзначити і те, що кваліфіковані фахівці згаданого закладу мають за плечами великий досвід роботи з людьми, котрі свого часу перенесли травми з інсультом та інфарктом міокарда. Додатково тут надають ретельний догляд та індивідуальний підхід до людей, що їм діагностували онкологічні захворювання. А ще в будинку для престарілих надають професійну допомогу людям похилого віку із зоровими та слуховими порушеннями, обмеженими фізичними можливостями та навіть людям з частковим або повним паралічем та когнітивними розладами.

В згаданому закладі чудово розуміють наскільки важливо людям в похилому віці відчувати до себе турботу та увагу, спілкуватися та завжди перебувати в соціальному оточенні, відчуваючи себе необхідними. Ось чому тут прикладають максимальну кількість зусиль для того аби як найкращим чином організувати дозвілля ваших рідних таким чином аби їхнє життя було не лише цікавим, але й повноцінним. А ще приємним можна вважати і момент того, що будинок престарілих Львів ціни тут більш ніж доступні. До слова, всім постояльцям тут завжди та повсякчас залюбки готові запропонувати цілий перелік наступних переваг:

  • дбайливий персонал;
  • цілодобовий догляд;
  • якісне медичне обслуговування;
  • ретельний догляд за хворими;
  • корисне та збалансоване харчування;
  • широкий перелік дозвіллєвих заходів;
  • найкращі умови для життя та повноцінного відпочинку зі спілкуванням з іншими людьми.

А ще неможливо оминути увагою і момент того, що всі без виключення працівники даного пансіонату приділяють неабияку турботу з увагою та терпінням до всіх тутешніх постояльців. Причому це не залежить від особливостей їх характеру з тяжкістю загального стану. Словом, в «Едем» працює команда справжніх професіоналів та знавців своєї справи, які з дня у день забезпечують повноцінний догляд за всіма пристарілими людьми, які потребують турботи, уваги, належного медичного догляду та гідних умов життя. Тому можемо впевнено стверджувати, що цей заклад буде найкращим для ваших рідних та близьких.

  • +38 (095) 660-10-25
  • +38 (068) 835-10-57
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...