• Головна
  • Негода у Львові: перші наслідки у фото
14:03, 11 грудня 2022 р.
Надійне джерело

Негода у Львові: перші наслідки у фото

На Львівщині негода наробила лиха. 

11 грудня на Львівщині спостерігається зачне погіршення погодних умов. У місті та області масово падають дерева та не курсує електротранспорт.

Про це розповіли у пресслужбі Львівської міськради. 

За даними ЛКП "Львівелектротранс" через значне налипання мокрого снігу на маршрути зранку змогли вийти лише декілька одиниць трамваїв та тролейбусів. Наразі аварійні бригади очищають контактні мережі від снігу, щоб до кінця дня відновити курсування електротранспорту у місті. 

"Станом на зараз є 8 обривів електромереж ЛКП «Львівсвітла». Зараз на місцях працюють аварійні бригади. Зокрема на вул. Володимира Великого,49, де впала опора", - додали у міськраді. 

Окрім цього налипання мокрого снігу стало причиною справжнього "деревопаду" у Львові. Лише станом на ранок 11 грудня у місті зафіксували 18 дерев, що упали. На вулицях Панаса Мирного, Винниця та у Винниках дерева впали на проїжджу частину та спричинили значні проблеми у русі транспорту. Відповідні фото опублікували у телеграм-каналі "Типовий Львів". На світлинах видно, що деякі дерева пошкодили припарковані авто. 

Також відомо, що зранку 11 грудня на вулицях міста працювало понад 70 одиниць спецтехніки. Комунальники посипали сіллю та піском магістральні дороги, підйоми та тротуари.

"Вночі і зранку на вулицях міста працювало 70 одиниць техніки. Працювало 32 піскорозкидувачі, 9 тракторців, працювали навантажувачі і інша техніка. Працювали також 23 мотоблоки, які очищали тротуари. Вони продовжують працювати і далі", - розповіла заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк. 

На дорогах Львова працють комунальні служби

Читайте також: Погода у Львові 11 грудня: що прогнозують синоптики

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#впало_дерево_львів #падіння_дерев_львів #мокрий_сніг_львів #негода_львів #негода_у_львові #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...