• Головна
  • Збільшення грудей: все, що ви хотіли знати про операцію
Новини компаній
17:00, 9 грудня 2022 р.

Збільшення грудей: все, що ви хотіли знати про операцію

Новини компаній

Сучасні дівчата самодостатні: вони правильно харчуються, займаються спортом – і все для того, щоб набути ідеальної фігури. На жаль, природні процеси – схуднення, вагітність, годування груддю – не найкращим чином впливають на тіло. У «зоні ризику» об'єкт жіночої гордості – груди. Вони втрачають колишню привабливість... І все частіше виникає питання: «Бути імплантатам чи ні?».

Наша співрозмовниця пластичний хірург клініки Vidnova з 17-річним стажем, член Американського товариства пластичних хірургів (ASPS) Світлана Работенко, яка спеціалізується на пластиці грудей у Львові.

Пластична хірургія в цифрах

Американське товариство естетичної пластичної хірургії (ASPS) надало дані: у 2021 році американці витратили 3,5 млрд. на операції зі збільшення грудей. За рік у США зробили 356 тисяч операцій з мамопластики – у 75% випадках встановлювалися силіконові імплантати.

В Україні показники нижчі - щорічно робиться близько 15-20 тисяч пластичних операцій. З них – 4 тисячі припадає на пластику молочної залози.

В клініці естетичної медицини Vidnova у Львові щороку проводиться близько 800 операцій з пластики грудей. Основне місце належить – відновленню форм після пологів (збільшення грудей, підтяжка грудей, підтяжка з додатковим збільшенням).

Як відбувається збільшення грудей?

Крок до омріяних форм починається з консультації пластичного хірурга. У пошуковиках є багато інформації про пластику, і заплутатися можна одразу. Щоб визначитися з вибором, радимо уважно вивчити інформацію: досвід хірурга, кваліфікацію, подивитися портфоліо його робіт до-після, і, звісно, почитати правдиві відгуки на форумах. А потім прийти на консультацію або замовити відеоконсультацію.

На консультації пластичний хірург та пацієнтка підбирають форму та об’єм силіконових імплантатів, а також визначають доступ для їх встановлення.

Про імплантати

Сучасні імплантати нового покоління наповнені когезивним гелем, який має пам'ять. Його «липка» структура схожа на желе, тому він цілком надійний.

За формою імплантати бувають: круглі та краплеподібні (анатомічні).

Ще один характерний параметр – проекція. Вона буває низькою, середньою, високою. Підбір імплантів завжди індивідуальний. На консультації пацієнтка приміряє зовнішні сайзери (аналоги імплантів) та бачить результат операції на 3D моделюванні.

Види доступів

Наступний етап – вибір доступу для маммопластики. Установка імплантатів для збільшення грудей виконується 3 видами доступів:

- через підгрудну складку (субмамарний). Розріз проходить у природній складці під грудьми. Це один із найбільш популярних доступів, який не обмежує хірурга в установці будь-якого об’єму та форми імплантатів.

- через розріз по нижньому краю ареоли (періареолярний). Кордон темної та світлої шкіри ареоли відмінно маскує розріз. Цю методику часто поєднують з підтяжкою грудей (мастопексією).

- через пахвову западину (аксилярний). Методика, яку часто називають "безшовною". Хірург робить розріз у пахвовій западині. Таким чином, на грудях немає слідів операції.

Детальніше про операцію збільшення грудей у Львові.

Вартість збільшення грудей у Львові

Збільшення грудей у Львові стартує від $5000 залежно від клініки, яка надає послугу. Ціноутворення включає такі фактори: вартість імплантатів, вид загального наркозу, кваліфікація хірурга та рівень медичного закладу. Виходячи з цього, зрозуміло, що мамопластика не може коштує дешево. У цьому випадку йдеться про здоров'я та безпеку – чи готові ви на цьому економити?

Актуальні питання до пластичного хірурга у Львові Світлани Работенко

- Світлано, розкажіть, наскільки сьогодні безпечно збільшувати груди?

- Сучасні технології та методики спільно з досвідом пластичного хірурга роблять пластику грудей максимально безпечною операцією.

- Виходячи з вашого досвіду, чого найбільше бояться дівчата, які зважилися на операцію?

– Вони бояться ускладнень. Насправді це не привід для переживання. Звичайно, в медицині немає 100% гарантії, про всі особливості я попереджаю на консультації. Я працюю із сертифікованими імплантатами від провідних виробників – POLYTECH (Німеччина), Mentor, а також імплантами нового покоління – полегшеними B-lite. У клініці збільшення грудей проводиться під сучасним інгаляційним наркозом.

- Чи є тренди у сучасній пластичній хірургії?

- Тренд лише один – максимальна натуральність. Мені подобається, що мої пацієнтки поділяють зі мною погляди на естетику.

– Ще один важливий нюанс – вибір пластичного хірурга. Як зрозуміти пацієнтові, що знайшов свого фахівця?

- Я вважаю, що на консультації має відбутися кохання з першого погляду. Якщо після зустрічі з пластичним хірургом пацієнтові полегшало, вітаю – він знайшов свого фахівця. Звісно, важливо, щоб хірург мав досвід, чітко відповідав на питання пацієнта, міг продемонструвати аналогічні результати до-после.

- Що ви можете порекомендувати дівчатам, які поки що думають над операцією?

- Обов'язково зважте всі за і проти, приходьте на консультацію і обговоріть з хірургом всі нюанси. У сьогочасних реаліях зручно спілкуватися в онлайн форматі, тому я проводжу відеоконсультації. Краса завжди дарує впевненість!

Запрошуємо на безкоштовні консультації з пластики грудей у Львові або відеоконсультації до пластичного хірурга клініки Vidnova Світлани Работенко

Телефон для запису на консультацію: +38(096)214-03-33

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Пластична хірургія #Збільшення грудей #Світлана Работенко #Vidnova #клініка Vidnova #пластика грудей
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Останні новини
Оголошення
live comments feed...