• Головна
  • Що означає VIN-код та як по ньому знайти потрібну запасну частину: простий алгоритм дій
Новини компаній
13:00, 5 грудня 2022 р.

Що означає VIN-код та як по ньому знайти потрібну запасну частину: простий алгоритм дій

Новини компаній
Що означає VIN-код та як по ньому знайти потрібну запасну частину: простий алгоритм дій, фото-1

Пошук необхідної деталі простіше здійснювати не за описом і деталізацією року випуску, конкретної моделі чи її різновиду, а за зашифрованими даними VIN-кодування.

Віднайти необхідну деталь одразу, або знайти пропозицію по реалізації вузла найпростіше із застосуванням саме через VIN-код або Vehicle Identification Number, як розшифровується ця абревіатура. Такий пошук запчастини по він коду оптимальний за витратами часу та гарантує точний збіг оригінальної деталі із її запасною частиною, яка виготовляється за ліцензією чи на інших умовах.

Придбати всі необхідні запасні частини у широкому асортименті можна на сайті офіційного імпортера комплектуючих для авто. Компанія АльтСтар постачає деталі та вузли для систем запалювання, систем електроживлення, рульового управління, генераторів та стартерів. А також оливи і інші технічні рідини, фільтри, насоси, обладнання та матеріали для автомобілів.

Широкий асортимент запчастин є від офіційних виробників та безпосередніх постачальників запасних частин, провідних промислових виробництв деталей та вузлів для автомобілів комерційного та приватного використання і призначення:

  • німецька Bosch;
  • японська Denso;
  • словенська Iskra;
  • німецька Ina;
  • британська Lucas;
  • датська Cargo;
  • італійська Mario Ghibaudi та інші.

Всі витратні матеріали є у асортименті та пропонуються як великими партіями, так і в роздріб. А консультування з придбання – гарантоване на високому рівні.

Чи одразу знайдеться потрібна деталь: як знайти якісну запасну частину

Не завжди є прямий відповідник до певної деталі. Тобто не завжди є деталь, що виготовляється як фірмова комплектуюча від заводу-виробника. Ці права автоконцерни іноді передають іншим підприємцям, що налагоджують сертифікований випуск запасних частин. Тому те, що до якоїсь автівки немає деталі від BMW, ще не означає, що фірмова запчастина випущена під маркою Bosch або Iskra – це інша витривалість і надійність. Навпаки, це може бути свідоме рішення виробника передати такі повноваження якісному виробнику, а самому зосередитись на виготовленні та проєктуванні нових моделей авто і не витрачати ресурси і кошти на виробництво та підтримку попереднього модельного ряду. Тому якщо у конкретної торгової марки, що випускає певну модель, не буде прямого відповідника, то можна знайти запчастину сертифікованого виробника, який має ті самі технології, що і виробник. До речі чимало комплектуючих можуть і на первинному етапі збирання, встановлюватись від підприємств, що по кооперації взаємодіють для виготовлення автомобіля.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Останні новини
Оголошення
live comments feed...