• Головна
  • Поринь у Різдвяну казку у Львові з фотосесією від Fabrik studio
Новини компаній
11:00, 2 грудня 2022 р.

Поринь у Різдвяну казку у Львові з фотосесією від Fabrik studio

Новини компаній
Поринь у Різдвяну казку у Львові з фотосесією від Fabrik studio, фото-1

Традиційно, в період новорічно-різдвяних свят два зали фотостудії Fabrik Studio у Львові наче сходять зі сторінок стародавньої книги казок.

Цього року зал КолоРум стане осередком етнічного та водночас стильного новорічного декору фотостудії. Ми поступово відходимо від шаблонних оформлень та прагнемо донести естетику в деталях.

Поринь у Різдвяну казку у Львові з фотосесією від Fabrik studio, фото-2

Ялинка з колосків та снопів з прикрасами ручної роботи, підвісні солом’яні павуки, дерев’яна лавка з затишними пледами та подушками, вертикальні інсталяції - це все можна знайти у Fabrik studio у Львові.

З фотостудії ми перенесемо вас в Карпатську садибу, де за мить до різдвяної вечері родина збирається разом для пам’ятних світлин, котрі будуть передаватись з покоління до поколінь.

Якщо ви прихильники мінімалістичного стильного декору для фотосесії, тоді для зйомки обирайте зал Грей Рум у фотостудії Fabrik Studio.

Цьогоріч, ми запрошуємо вас на новорічно-різдвяну вечерю. Де над столом в залі фотостудії підвісна об’ємна інсталяція, яка так низько, що можна доторкнутись рукою. Де сервування столу надовго захопить ваш погляд, розглядаючи найдрібніші деталі. Де м’яке крісло у куточку - так і манить до себе обіцянками затишку та комфорту.

Кольорова гама витримана у сіро-зелено-графітових відтінках з елементами зістареного золота.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...