• Головна
  • У Львові презентують виставку проти насильства "[не] видиме", - ФОТО
12:19, 27 листопада 2022 р.

У Львові презентують виставку проти насильства "[не] видиме", - ФОТО

Львів'ян запрошують на виставку проти насильства над дітьми. 

До 10 грудня у львівській Пороховій вежі триватиме виставка [не] видиме". Її презентували в межах Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства». Відвідати її можна щодня з 12:00 до 20:00, вхід безкоштовний. 

Про відкриття виставки розповіли у пресслужбі Львівської мькради. 

"Насильство над дитиною може проявлятися у різних формах – фізичне, економічне, психологічне, сексуальне. Точної цифри кількості дітей, які потерпають від насильства, немає. Більшість цю тему вважають табуйованою чи непотрібною, або ж бояться зізнатись самі собі у наявності цієї проблеми. Фотовиставка наче запитує про проблему насильства у власному житті та житті близьких людей", - зазначають у Львівському міському центрі соціальних служб, які й організували цю фотовиставку.

Про виставку: фотографиня – Катя Дусько; дизайнерка – Natalia Savych; менеджерка проєкту – Вікторія Семків; керівниця мобільної бригади з протидії домашньому насильству – Тетяна Федорчак; актори – Театр «СКЕТЧ-Арт»: Софія Колісник, Євангеліна Нога, Ростислав Лещишин, Любомир Янковський.

До слова, напередодні біля Порохової вежі також відбулась інтерактивна акція «16 днів проти насильства», під час якої презентували інтерактивну онлайн-гру, завдяки якій можна дізнатися про різні форми насильства та про те, як мешканці міста ставляться до цієї теми та чи готові прийти на допомогу у разі потреби. Ці дані – результати масштабного дослідження громадської думки, яке UNFPA проводив у 30 містах України з грудня 2021 до лютого 2022.

У Львівському міському центрі соціальних служб наголошують: якщо ви або ваші рідні страждають від домашнього насильства, його можна зробити «видимим», зателефонувавши на номер «Гарячої лінії» мобільної бригади центру соціальних служб: 0800-307-305.

Читайте також: Козицький розповів, скільки абонентів на Львівщині можуть отримувати світло одночасно

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#виставка_львів #виставка_у_львові #львів_виставка_проти_насильства #новини_львівщини #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...