• Головна
  • Бійці Беркут на вулицях Львова ганяють малолітніх курців (ФОТО)
09:15, 18 липня 2013 р.

Бійці Беркут на вулицях Львова ганяють малолітніх курців (ФОТО)

Нещодавно кореспонденту однієї газети випала унікальна нагода власними очима спостерігати, як бійці батальйону міліції особливого призначення «Беркут» несуть службу на вулицях міста.

PM215image001

 

 Спершу правоохоронці увійшли до приміщення підрозділу, де відтак відбувся інструктаж, під час якого присутніх було поінформовано про орієнтування. Відтак група швидкого реагування у складі бійців «Беркута» та кореспондента виїхала на обслуговування так званих третьої та четвертої зони міста, до яких входять вул. Наукова, Володимира Великого, Стрийська, Кульпарківська, Пулюя, Симоненка, Бойчука, Айвазовського та інші.

PM452image002

 

 Проїжджаючи вулицею Пулюя, «беркутівці» побачили двох неповнолітніх хлопців, які палили у громадському місці. Коли правоохоронці зупинили автомобіль й попросили юнаків підійти до них, ті кинулися втікати. Міліціонери не спасували й почали переслідувати втікачів службовим  автомобілем. Об’їхавши житловий будинок, вони помітили куди прямують підлітки й вийшовши із джипу, подалися їм назустріч.

Побачивши правоохоронців, юнаки знову спробували втекти. Втім, один із них таки потрапив попід руки працівників міліції. Зупинивши хлопчину, капітан міліції Тарас Сало та старшина міліції Василь Гунчак перевірили вміст його кишень. Нічого підозрілого у нього не було виявлено. Хлопець пояснив: мовляв, злякався, що його затримають за куріння й попрохав не повідомляти про це батькам. Капітан міліції Тарас Сало зробив підліткові зауваження та попередив про відповідальність за адміністративне правопорушення.

 Неподалік від місця події, до правоохоронців звернулася жінка, котра розповіла, що у магазині «Хмаринка» на вул. Пулюя цілодобово продають спиртні напої.

 «Я повідомляла про ці факти дільничного інспектора та до райвідділу міліції, – повідомила жителька вул. Пулюя. – Втім, незважаючи на мої звернення у магазині навіть у пізній час продовжують продавати алкоголь. А деякі громадяни, хильнувши зайвого, горланять під вікнами пісень, не даючи спати мешканцям прилеглих будинків. Чому Ви на це не реагуєте?»

 «Ми обов’язково повідомимо про ваше звернення у відповідні органи!» – запевнив капітан міліції Тарас Сало й попрощавшись із жінкою попрямував до автомобіля.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...