• Головна
  • Львівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових і волонтерів
17:01, 27 травня 2022 р.
Надійне джерело

Львівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових і волонтерів

П'ять вищих професійних училищ Львова безкоштовно ремонтують автомобілі для ЗСУ і волонтерів.

Станом на 27 травня у Львові 5 вищих професійних училищ безкоштовно ремонтують автомобілі для військових і волонтерів. За три місяці працівники та учні навчальних закладів відновили 35 автівок. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради

Зокрема, ремонтні роботи проводять: Міжрегіональне вище професійне училище автомобільного транспорту та будівництва, Вищі професійні училища №29 та №20 , Львівське вище професійне політехнічне училище, Львівське вище професійне училище  комп'ютерних технологій та будівництва. 

"Такими ремонтними роботами ми займаємось ще з 2014 року. За цей час налагодили багато контактів із різними волонтерами, військовими, благодійними організаціями. Вони привозять нам різні позашляховики чи пікапи, потреба в яких є зараз на передовій. Загалом ми можемо проводити різні зварювальні, малярні роботи, рихтування кузова, переобладнання машини тощо.

Кожен автомобіль потребує різної складності робіт, тому ремонт може тривати від 2 днів до 2 тижнів", - розповів Назар Закаль, директор Міжрегіонального вищого професійного училища автомобільного транспорту та будівництва Назар Закаль.

Львівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових і волонтерівЛьвівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових і волонтерівЛьвівські училища безкоштовно ремонтують автомобілі для військових і волонтерів

Читайте також: У Львові будують тимчасове житло для вагітних переселенок

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #допомога #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,12
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...