• Головна
  • Як пройшла минула доба у Львові та області: ситуація станом на 7 квітня
12:41, 7 квітня 2022 р.
Надійне джерело

Як пройшла минула доба у Львові та області: ситуація станом на 7 квітня

Про ситуацію у Львові та області станом на 7 квітня. 

7 квітня на телеграм-каналі керівник Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, як пройшла минула доба на Львівщині. Йдеться про період із 9 ранку 6 квітня по 9 ранку сьогодні.

За словами, минула доба в області пройшла спокійно, наскільки це зараз можливо. Жодного разу не лунала сирена, не було загроз з повітря.

"Однак 7 квітня о 11:16 отримали сповіщення про повітряну тривогу. Не забувайте, що коли лунає сирена, є загроза. Необхідно негайно перейти в укриття чи інше безпечне місце. Бережіть себе, нам ще відбудовувати сучасну та процвітаючу країну", - зазначив Максим Козицький. 

Окрім того, на Львівщині підрозділи ДСНС знову гасять пожежі сухостою. Палії відновили свої диверсії. Вчора ліквідували 6 пожеж у Дрогобицькому, Золочівському, Львівському, Стрийському та Яворівському районах. Вогонь знищив понад 3000 квадратних метрів сухої трави та чагарників.

Прийняли та розселили понад 1800 людей, які були вимушені покинути домівки через атаки російських військових. Від початку повномасштабного вторгнення на Львівщині дали прихисток 289 тисячам людей. Ще приблизно стільки ж поселились самостійно у приватному секторі.

Є ще понад 17 тисяч облаштованих місць для вимушених переселенців у державних та комунальних закладах області, майже 3 тисячі - у приватній сфері.

Через західний кордон з України за добу виїхали 36 тисяч осіб. З них приблизно 19 тисяч через пункти пропуску у Львівській області. В нашу державу за добу через переходи західного кордону повернулись 21 тисяча громадян. 

У поліції опрацювали 1389 звернень щодо підозрілих людей, автівок та об’єктів.  

Читайте також: Як переселенці в Україні можуть отримати допомогу на проживання: алгоритм дій

Фото на головній умовне, автор: Роман Балук

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #ситуація_у_Львові #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...